greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17666346

Geniet van een droomcruise met de Azamara Quest

Azamara
1 / 22
Geweldig casino om uw geluk te beproeven
Geniet van live shows en live muziek in de Cabaret Lounge
Laat u verwennen in The Sanctum Spa

Bestemming

Europa

Reisduur

9 Nachten

Cruise schip

Azamara Quest

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 18:00

Venetië is een prachtige stad en staat sinds 1987 samen met haar lagune op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In de stad met circa 175 kanalen en ongeveer 400 bruggen wonen naar schatting 270.800 mensen. De oude binnenstad kunt u het beste ontdekken met een van de vele gondels. Tot de verdere bezienswaardigheden behoren de talrijke paleizen, kerken en musea. Het St. Mark plein met de prachtige St. Mark Basiliek is een echte aanrader om te bezoeken.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

De zuidwestelijke stad Piran ligt aan de kust van de Adriatische Zee en heeft ongeveer 17.500 inwoners. Dit pittoresk oude stadje met zijn Venetiaanse architectuur is zeker het bezoeken waard.

Aankomst 08:00

Vertrek 14:00

Pula is een havenstad in Kroatië. Het inwonersaantal bedraagd circa 58.984 mensen. De inwoners van Pula leven op ongeveer 70km² in 16 verschillende districten. Het herkenningspunt van Pula is het Romeinse amfitheater. Het amfitheater werd door Keizer Augustus gebouwd en door Keizer Vespasianus verder uitgebreid. Het is een van de grootste door Romeinen gebouwde amfitheaters. Ook een van de bezienswaardigheden is de Augustustempel van Pula.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Dubrovnik werd in 1979 in de UNESCO werelderfgoedlijst opgenomen en is vandaag de dag een belangrijk kuuroord. Naar schatting heeft Dubrovnik 43.770 inwoners. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadsmuur uit het jaar 1300 en het Franciscanenklooster met apotheek. Een aardbeving in 1667 heeft veel verwoestingen toegebracht aan de stad, maar prachtige gebouwen zijn hier nog altijd aanwezig.

Aankomst 09:30

Vertrek 18:00

De havenstad Kotor ligt aan de zuidoostelijke baai van Kotor in Montenegro. De stad is omgeven door 1.894 meter hoge en vooral zwarte bergen. In 1979 werd de stad opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De 4,5 kilometer lange stadsmuur en de Romaanse St. Tryphon kathedraal zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden in Kotor. Kotor is een prachtige historische stad. In het oude gedeelte van de stad staan talloze kerken en kathedralen.

Aankomst 13:00

Vertrek 22:00

Corfu is het op een na grootste eiland van de in totaal zeven Ionische Eilanden. Het wordt vaak aangeduid als 'het groene eiland'. Een bezienswaardigheid in Corfu is zonder twijfel het Achillion. Dit is het paleis van keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het uitzichtpunt 'Bella Vista' in Paleokastitsa en de oude stad. Op historisch gebied heeft Corfu ook veel te bieden. In het stadscentrum staat bijvoorbeeld de Kathedraal van Panagia Spiliotissa en het Platiteraklooster

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad van het eiland Kefalonia, Argostoli, heeft een breed aanbod aan cultuur. Van een filharmonisch orkest tot talrijke musea tot het Vallianos, waar in de zomer vele openlucht evenementen plaatsvinden, er is genoeg te doen. Natuurliefhebbers kunnen in de omgeving hun hart ophalen. In de omgeving bevinden zich onder andere cipressen, olijven en pijnboombossen.

Aankomst 07:30

Vertrek 14:00

Met zijn 300 inwoners is dit kleine havenstadje het ideale startpunt voor uitstapjes naar Olympia, een stad die in de oudheid beroemd is om de Spelen. Zelfs vandaag is het mogelijk om de grandeur van die tijd opnieuw te beleven door een bezoek te brengen aan de archeologische opgravingen en in het bijzonder de ruïnes van de tempel van Zeus, de stadions, de amfitheaters en de tempels.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De vuurtoren van Chania ontvangt vaarders die vanaf de zee arriveren. De stad kent een donker verleden en beschikt over een rijke geschiedenis. Naast een aantal moderne gebouwen zijn er ook een aantal schatten te vinden, zoals de kleine Venetiaanse kerk San Rocco. Deze kerk is in de Renaissance stijl gebouwd.

Aankomst 06:00

Piraeus is de historische haven van Athene. Athene is de hoofdstad van Griekenland en heeft meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is een cultureel, historisch en commercieel centrum en daarnaast ook een van de belangrijkste steden van Zuidoost-Europa. Tot de bezienswaardigheden behoren ongetwijfeld het Akropolis en het klooster van Daphni. Het Akropolis staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het klooster sinds 1990. Daarnaast biedt Athene een ruime keuze aan musea. De combinatie van de geschiedenis, de charme en de schoonheid van de stad zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 13

U vaart op:

Azamara Quest

De Azamara Quest biedt eersteklas cruises aan met het beste comfort en services in een luxe omgeving. Buitengewone en exotische bestemmingen garanderen unieke en onvergetelijke cruises.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Quest

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 9 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Geniet van een droomcruise met de Azamara Quest