greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17586459

Geniet van een droomcruise met de HANSEATIC spirit

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 11
Uitermate luxe expeditiecruises
Gevarieerd entertainmentprogramma
Elegante en luxe ambiance aan boord

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

22 Nachten

Cruise schip

HANSEATIC spirit

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Route

De havenstad Puerto Montt heeft een wonderschone skyline met de vulkaan Calbuco op de achtergrond. Deze vulkaan behoort tot de actieve vulkanen in Chili. Toch is sinds 1961 de vulkaan niet meer uitgebarsten. De regio rondom Puerto Montt kent een lange historie, dat meer dan duizenden jaren terug gaat. In Puerto Montt mag in ieder geval een bezoek aan de ambachtelijke markt in de haven niet ontbreken.

-

De Straat Magellaan, die kort voor het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika de Atlantische oceaan met de Stille Oceaan verbind, is een zeestraat met talloze eilanden en zijkanalen. Het is gelegen tussen het Zuid-Amerikaanse vasteland en het eiland Tierra del Fuego en behoort sinds 1881 tot het Chileense grondgebied.

De archipel van de Falkland-eilanden gelegen in de zuidelijke Atlantische Oceaan, ongeveer 650 kilometer van het Zuid-Amerikaanse vasteland. Het omvat ongeveer 200 eilanden. De archipel is de thuisbasis van een groot aantal onbekende dier-en plantensoorten, zoals de Falkland pelsrobben en verschillende soorten pinguïns.

De archipel Zuid-Georgia ligt in de zuidelijke Atlantische Oceaan, ongeveer 1.600 kilometer van het Zuid-Amerikaanse vasteland. De regio is een van de belangrijkste broedgebieden van de koningspinguïns. Het eiland is vooral populair door de verscheidenheid aan flora en fauna. Het eiland trekt vele vogels naar zich toe als gevolg van de ligging. Op het eiland zijn tegenwoordig onderzoeksstations gevestigd, die vroeger vooral gebruikt werden voor de walvisvaart.

De afgelegen Orkney Eilanden liggen ten noorden van het Antarctisch schiereiland in de Drake Passage. De eilanden die samen een oppervlakte van 622 vierkante meter in beslag nemen zijn pas in 1821 ontdekt door Nathaniel Palmer en George Powell. De vier grootste eilanden zijn Signy, Powell, Conoration en Laurie. Daar omheen liggen nog verschillende kleine eilanden en rotsen. De eilanden zijn één van de eerste gebieden in Antarctica die openbaar zijn gesteld voor toeristen, ondanks de lage temperaturen en de weinige zonuren.

Straat Drake is een zeestraat tussen het zuidpunt van Zuid-Amerika en het noordpunt van Antarctica. Het verbindt de Atlantische Oceaan met de Grote Oceaan. De straat werd vernoemd naar de ontdekkingsvaarder Francis Drake maar werd voor het eerst bevaren door de Nederlandse schipper Willem Cornelisz Schouten. De harde wind in het gebied zorgt ervoor dat de zee ruig is. De straat wordt dan ook wel eens 'Drake Shake' genoemd vanwege het 'schudden' van de schepen. Als de wind gaat liggen wordt de straat ook wel 'Drake Lake' genoemd.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 3

U vaart op:

HANSEATIC spirit

Het expeditieschip HANSEATIC spirit is uw metgezel op uw bijzondere reis naar de Noordelijke IJszee. De HANSEATIC spirit is uitgerust met de nieuwste technologie en maakt uw reis door het poolgebied tot een perfecte ervaring.

Bouwjaar:

2019

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

230

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 22 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.

Geniet van een droomcruise met de HANSEATIC spirit