greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17655798

Geniet van een droomcruise met de Westerdam

Holland America Line
1 / 35
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Azië

Reisduur

28 Nachten

Cruise schip

Westerdam

Route

Vertrek 19:00

De Japanse stad Yokohama (Tokio) staat bekend als industrie- en handelsstad en maakt onderdeel uit van Tokio. Op Tokio na is Yokohama de grootste stad van Japan met ruim 3.600.000 inwoners. Geniet van de schitterende Japanse tuinen, zoals de Sankeien Garden. Als noedelliefhebber zit u hier helemaal goed. Bezoek het fascinerende Ramen Museum of het Cup Noodles Museum, welke helemaal toegewijd zijn aan het smakelijke noedelgerecht. Ook een bezoek waard is Chinatown, dit is de grootste Chinatown van Japan en zal u zeker weten te fascineren.

Aankomst 06:30

Vertrek 19:00

Op het Japanse eiland Honshu is de stad Kobe gelegen. De nabijgelegen Rokko bergen zijn ideaal om te wandelen. Er zijn musea over verschillende onderwerpen, een scala aan Aziatische tempels en parken waar u uw vrije tijd kunt doorbrengen. Ook zijn er vele tuinen te bezichtigen met de mooiste flora en fauna. Op de Kobe Tower, die nabij de haven is gelegen, heeft u vanaf een 90-meter hoge platform een prachtig uitzicht over de stad, de zee en de hele omgeving.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Kōchi is een stad, maar is tegelijkertijd ook een havenstad en de hoofdstad van de prefectuur Kochi op Shikoku. Kōchi ligt aan de uitmonding van de rivier Kagami in de Stille Oceaan in de baai van Urado. Als bezienswaardigheid biedt de stadde gelijknamige kasteel Kōchi, dat nog origineel bewaard is gebleven uit de oorlog.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:59

In Hiroshima bevinden zich vanwege de Tweede Wereldoorlog een aantal monumenten en gedenktekens zoals het Peace Park, de Peace Tower, en een vredes museum. Het originele kasteel van Hiroshima (genoemd Carp Castle), werd in 1945 vernietigd door de atoombom. Het werd echter herbouwd in de jaren '50 en is vandaag de dag een museum over de geschiedenis van Hiroshima voor de Tweede Wereldoorlog.

-

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Een schitterende bestemming is het door bergen omgeven Busan in het zuidoosten van Zuid-Korea. Strand en stad worden gecombineerd en u zult uw ogen uitkijken in de kleurrijke wijken boordevol pittoreske plekjes om te ontdekken. Ga lekker surfen, zeilen of spreid uw handdoek uit op een van de uitgestrekte stranden. Ook kunt u diverse historische tempels bezoeken zoals de Tempel van Beomeosa of de Tempel van Headong Yonggung. In het Busan Museum ontdekt u de rijke geschiedenis van de stad en in het Busan Museum of Art kunt u schitterende tentoonstellingen bewonderen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Sakaiminato is aan de noordkant van het schiereiland Yumigahama gelegen en is een stad in de prefectuur Tottori in Japan.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Toyama is een Japanse stad en ligt aan de kust van de Japanse Zee. Het heeft ongeveer 421.300 inwoners en een oppervlakte van ongeveer 1.241 km².

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 18

U vaart op:

Westerdam

Aan boord van de Westerdam zal uw cruise gegarandeerd een unieke ervaring worden. Naast luxe, gevarieerd entertainment en vele culinaire hoogtepunten wordt er u nog veel meer aangeboden.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Westerdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 28 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Geniet van een droomcruise met de Westerdam