greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17622075

Geniet van een droomcruise met de Zuiderdam

Holland America Line
1 / 35
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Transpacifisch

Reisduur

38 Nachten

Cruise schip

Zuiderdam

Route

Vertrek 19:00

Fort Lauderdale ligt in de staat Florida en heeft ongeveer 186.000 inwoners. Vanwege de vele grachten staat Fort Lauderdale ook wel bekend als het Amerikaanse Venetië. De stad werd in de jaren '70 bekend door een invasie van studenten die hier hun springbreak gingen vieren. Door de jaren heen zijn deze studenten vervangen door cruisereizigers. Fort Lauderdale biedt prachtige stranden, musea, een grote rommelmarkt en 's werelds grootste drive-in theater, dat dertien schermen heeft.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Het hoogtepunt van het Grand Cayman eiland is de Seven Mile Beach, dat beroemd werd als koraal zandstrand in de film "the Firm." De hoofdstad van het grootste Kaaimaneiland is de stad George Town.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Puerto Limón is een havenstad aan de kust van Costa Rica dat in 1870 gesticht is. De stad beschikt over prachtige landschappen met veel planten en bomen, witte stranden en helderblauw water. Er zijn karakteristieke markten en winkeltjes waar u lekker kunt rondneuzen. U kunt ook het regenwoud verkennen in Veragua Rainforest Park, waar u aapjes kunt spotten en watervallen kunt bewonderen. Geniet van heerlijke streekgerechten of Caribische koffie langs het water en geniet vooral van de rust en ontspannen sfeer in Puerto Limón.

Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Manta is een kustplaats in het westen van Zuid-Amerika, dat een aantrekkelijk klimaat en schitterende langgerekte stranden heeft. Het is de tweede grootste havenstad van het land. De stranden zijn perfect om diverse watersporten uit te oefenen of aan te leren, zoals kitesurfen, windsurfen, duiken en snorkelen. Manta is nog niet ontdekt door de meerderheid van de toeristen en is daarom perfect als u op uw gemak het echte Ecuador wilt ontdekken. Langs de kust kunt u heerlijk genieten van lokale gerechten terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan.

Aankomst 07:00

Lima is de Peruaanse hoofdstad en tevens de grootste stad van het land. Samen met de havenstad Callao vormt Lima het grootstedelijk gebied van de Zuid-Amerikaanse westkust. Het historische centrum van Lima staat sinds 1990 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door een culturele mix van westerse invloeden en inheemse culturen zijn er in Lima veel verschillende wijken te vinden. Ongeveer 40 km ten zuidoosten van Lima bevindt zich de archeologische opgraving Pachacamac. Hier zijn nog verschillende tempels te bezichtigen. Gevonden opgravingen kunt u in het museum bekijken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 20

U vaart op:

Zuiderdam

Stap aan boord van het eerste schip in de Vista-Klasse. Met moderne voorzieningen en een spectaculaire antiekcollectie, is het interieur in perfecte balans. De chefs bereiden elke avond een sterrenmaaltijd voor u en ontspanning vindt u in de Greenhouse Spa.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Zuiderdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 38 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Geniet van een droomcruise met de Zuiderdam