greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17799021

Geniet van het romantische Willemstad met AIDA Cruises

AIDA Cruises
1 / 28
Nieuwste schip in de AIDA-vloot
14 verschillende hutten
Twaalf restaurants & acttien bars

Bestemming

Caribbean

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

AIDAperla

Start poort

Willemstad

Eindpoort

La Romana

Route

Willemstad is de hoofdstad van het eiland Curaçao. In het kleurrijke centrum van Willemstad vindt u de warmte die de bewoners ervaren. Ontdek bij een bezoek aan een van de nieuwe restaurants vele culinaire hoogstandjes. Na de ontdekking door de Spanjaarden in de 16de eeuw werd het eiland veroverd door de Nederlanders. De invloed van deze verovering kan zelfs vandaag de dag heel duidelijk gevoeld worden door het gesproken Nederlands. Erg typisch is dat de architectuur erg lijkt op Portugese bouwwerken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Oranjestad is de hoofdstad van het eiland Aruba. Het oude centrum van Oranjestad maakt grote indruk met zijn vele kleurrijke en sierlijke gebouwen. Hierdoor wordt de stad ook wel eens het Las Vegas van de Caribbean genoemd. Het zorgt ervoor dat u direct een vakantiegevoel krijgt. Ook een bezoek waard zijn het fort Zoutman, de Willem II toren en de winkelstraat met zijn vele winkelmogelijkheden. Het grootste evenement op het eiland is het Arubaanse carnaval.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 07:00

Vertrek 22:00

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Aankomst 07:30

Vertrek 19:30

De hoofdstad van het eilandrepubliek St. Vincent en de Grenadines biedt een prachtig landschap. Dichte bossen, idyllische beekjes en prachtige stranden zijn slechts drie van de natuurlijke schoonheden. In Kingstown zullen de bezoekers een aantal markten met heerlijke exotische vruchten vinden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In de hoofdstad van St. Lucia vindt u een van de grootste havens van de West-Indische eilanden. Een groot deel van de export van bananen, suikerriet, rum en stroop vindt plaats via Castries. De stad werd gesticht door de Fransen, wiens invloed nog steeds zichtbaar is. Op verschillende plaatsen kan er belastingvrij gewinkeld worden. Voorbeelden hiervan zijn Point Seraphine en La Place Carinage. Het is mogelijk om het eiland te ontdekken met quads, segways en fietsen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

De schitterende en kleurrijke stad Roseau ligt aan de zuidwestkust van het eiland Dominica. Het hele jaar door zijn de temperaturen hoog en kunt u genieten van het zonnige weer. Ontdek de geschiedenis van het eiland tijdens een bezoekje aan het Roseau Museum of verken de onderwaterwereld tijdens een duik bij Champagne Beach. Roseau is zeer geschikt om lekker te ontspannen, maar ook ideaal voor avonturiers. U kunt bijvoorbeeld duiken, walvissen spotten of raften. Ook is het leuk om te wandelen naar de top van Morne Bruce waar u kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht over Roseau.

Aankomst 07:30

Vertrek 18:00

Pointe-à-Pitre is de hoofdstad van Guadeloupe en behoort dus tot de Europese Unie. Samen met Martinique vormt Guadeloupe de Franse Antillen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

St. John's bevindt zich op het eiland Antigua en is de hoofdstad van de eilandstaat Antigua en Barbuda in het Caribisch gebied. Bezienswaardig zijn de St. John's Harbour (haven), de St. John's the Divine kathedraal en het paleis uit het jaar 1774. De stad is in 1632 overgenomen door de Britten. Zij hebben veel invloed gehad op de ontwikkeling van het eiland. Dit is nog steeds terug te zien in het dagelijkse leven, ondanks dat het eiland tegenwoordig onafhankelijk is.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 18

U vaart op:

AIDAperla

Kom aan boord van de meest moderne en innovatieve generatie van de ADIA vloot. Beleef een onvergetelijke cruise in het zonnige Middellandse Zee gebied en geniet van de unieke programma’s en culinaire hoogstandjes.

Bouwjaar:

2017

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

3300
Leer meer over AIDAperla

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

Geniet van het romantische Willemstad met AIDA Cruises