Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Australië en Nieuw-Zeeland vanaf Auckland met de Regatta

14 nachten, 10 havens met deRegattaOceania Cruises#16790058
Inbegrepen:
  • volpension
  • Meerderheid van de cabines hebben een balkon
  • Italiaanse specialiteiten in de Toskana Restaurant
  • Beproef uw geluk in het casino
Map Marker
Wachten
  • Oceania Cruises
  • Regatta
  • Australië en Nieuw-Zeeland
  • Auckland
  • Sydney, Australië
  • 14 nachten
  • 24-02-2025
  • 16790058
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Auckland, Nieuw-ZeelandInscheping18:00
vertrek 18:00
Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en biedt plaats aan de hoogste toren van het zuidelijk halfrond, de Sky Tower. De toren, die de trots is van de City of Sails, is 328 meter hoog. Door het warme zeeklimaat heersen er in Auckland warme zomers en regenachtige winters. Voordelig voor de vele reizigers die de stad ontmoeten, is dat Auckland een van de zonnigste steden van het land is. Door het aangename klimaat en de stralende zon is de stad de perfecte plek voor verschillende vrijetijdsactiviteiten, zowel op het vasteland als op het water.
2Tauranga, Nieuw-Zeeland07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Tauranga, een stad die ook wel 'de plaats van rust' wordt genoemd, ligt aan de kust en beschikt daardoor over meerdere stranden. Die stranden zijn, mede door het overvloed aan zonuren, erg populair onder zowel de lokale bevolking als de toeristen. De meeste bedrijvigheid vindt u bij het water, daar vindt u gezellige restaurantjes waar u kunt genieten van de internationale keuken. Vindt u het leuk om zich te mengen met de lokale bevolking? Ga dan een drankje drinken in het restaurant 'The Strand', hier komen de locals na het werk graag nog even samen wat drinken.
3Gisborne, Nieuw-Zeeland10:0021:00
aankomst 10:00vertrek 21:00
Gisborne, Nieuw-Zeeland
Gisborne ligt op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, waar de rivier Tu-ranganui uitmondt in de Poverty Bay. Op basis van haar ligging kan men vanaf Gisborne de eerste zonnestralen van de dag zien. Bovendien was het het eerste Nieuw-Zeelandse plaatsje, waar James Cook een tussenstop maakte. Gisborne wordt ook wel de 'Chardonnay hoofdstad van de wereld' genoemd. De wijnliefhebbers zullen in deze stad dan ook verblijdt worden door de vele wijnboetiekjes.
4Napier, Nieuw-Zeeland07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Deze stad, die op het Noordereiland gelegen is, is de hoofdstad van de regio Hawke's Bay en staat bekend om haar Art Deco stijl. Al bij een wandeling door de stad wordt het duidelijk dat veel gebouwen in de stad in deze stijl gebouwd zijn. Het was de Britse zeevaarder James Cook die in 1769 in Napier aan wal kwam en de perfecte locatie voor een haven zag. Dankzij de relatief hoge ligging van de stad heeft het vele zonuren en aangename temperaturen, van 's zomers 25 °C tot 's winters 14 °C .
5Picton, Nieuw-Zeeland12:0020:00
aankomst 12:00vertrek 20:00
Picton is een stad van ongeveer 3000 inwoners met een uitgebreide haven en bevindt zich aan het einde van fjord Queen Charlotte in de Malborough Sounds. In deze regio kunt u heerlijk wegdromen en genieten van de ontspannen eilandse levenstijl, waardoor u er zich meteen thuis zult voelen. Het waterfront is bekend als één van 's werelds beste aangezien het uitzicht gedurende de dag veranderd. Overal in het gebied kunt u genieten van de verfijnde keuken en de goddelijkste wijnen.
6Lyttelton, Nieuw-Zeeland09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland bevindt zich het plaatsje Lyttelton. In de omgeving leefden ongeveer 1.000 jaar geleden de Maori. Een van de bezienswaardigheden is de haven. Bovendien loont het zich om een bezoek te brengen aan de Holy Trinity Church.
7Dunedin, Nieuw-Zeeland07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Altijd wat te zien en te doen in deze levendige stad op het Zuidereiland. Sommigen geloven zelfs dat Dunedin de mooiste stad is van Nieuw-Zeeland. De stad bruist van het leven wat mede te danken is aan de vele studenten die in de stad wonen. Maar ook qua historie en natuur heeft Dunedin veel te bieden. De stad heeft nauwe banden met de Schotse stad Edinburgh, wat u niet zal verbazen wanneer u om u heen kijkt. Dunedin heeft namelijk Schotse invloeden die u terug zult zien tijdens uw bezoek. Daarnaast was de stad hét handelscentrum van de stad dankzij de vele behaalde successen.
8op zee
9op zee
10op zee
11Burnie, Australië08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Burnie, Australië
In het noorden van de eilandstaat Tasmanië ligt de havenstad Burnie. De zomers zijn aangenaam met temperaturen rond de 22 °C en ’s winters wordt het gemiddeld 6 °C. In Burnie kunt u heerlijk shoppen, eten en drinken. Burnie is vooral bekend om de kaas en whiskey die in de regio gemaakt wordt. Verder zijn er prachtige stranden om lekker te zonnebaden of te wandelen. Op het gebied van cultuur zijn er ook leuke dingen te doen in Burnie, zoals leuke kunst tentoonstellingen en historische musea.
12Melbourne, AustraliëOvernachting09:00
aankomst 09:00
Melbourne, Australië
Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.
13Melbourne, Australië16:00
vertrek 16:00
Melbourne, Australië
Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.
14op zee
15Sydney, AustraliëOntscheping06:00
aankomst 06:00
Sydney, Australië
Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.
Oceania Cruises# 16790058

Australië en Nieuw-Zeeland vanaf Auckland met de Regatta

14 nachten, 10 havens met de Regatta
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • 24-uur roomservice
  • Alle softdrinks, koffie, thee en flessen mineraalwater
  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Havengelden
  • Internettoegang
  • Bulter-service in de suites (Cat. PH,VS en OS)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Fooien niet in de prijs inbegrepen tenzij anders aangegeven.
Extra bij te boeken:
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Auckland, Nieuw-Zeeland
    Inscheping
    2
    Tauranga, Nieuw-Zeeland
    3
    Gisborne, Nieuw-Zeeland
    4
    Napier, Nieuw-Zeeland
    5
    Picton, Nieuw-Zeeland
    6
    Lyttelton, Nieuw-Zeeland
    7
    Dunedin, Nieuw-Zeeland
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    Burnie, Australië
    12
    Melbourne, Australië
    Overnachting
    13
    Melbourne, Australië
    14
    op zee
    15
    Sydney, Australië
    Ontscheping