Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

trans-Atlantisch vanaf New York, United States met de Silver Dawn

16 nachten, 9 havens met deSilver DawnSilversea#17256965
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Het nieuwste schip van Silversea Cruises
  • Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
  • Acht eetgelegenheden aan boord
Map Marker
Wachten
  • Silversea
  • Silver Dawn
  • trans-Atlantisch
  • New York, United States
  • Southampton (Londen), Engeland
  • 16 nachten
  • 29-05-2025
  • 17256965
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1New York, Verenigde StatenInscheping23:00
vertrek 23:00
New York behoort tot een van de grootste, drukste en meest indrukwekkende steden in de wereld. In deze fascinerende stad aan de Hudson rivier kunt u vele verschillende nationaliteiten en culturen vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld cultuur snuiven in China Town en Little Italy. De meest bekende bezienswaardigheden van deze stad zijn: het Empire State Building, Broadway, Central Park en de Statue of Liberty. Wanneer u genoeg tijd heeft, loont het zich om een bezoek te brengen aan Coney Islands.
2op zee
3Boston, Verenigde Staten08:0022:00
aankomst 08:00vertrek 22:00
Boston, Verenigde Staten
Boston is gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten en is een van de oudste en meest culturele steden in het land. Naast de historisch interessante bezienswaardigheden die te vinden zijn in Boston, zijn er ook architectonisch interessante gebouwen en een prachtig landschap in het gebied. Twee van de belangrijkste attracties zijn de Freedom Trail en het National Historical Park. In het centrum bevinden zich overal plekken waar men een fiets kan huren en een prachtige fietstocht kan maken door de stad.
4op zee
5Halifax, Canada08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Halifax ligt in Canada en biedt een groot aantal excursies aan. In de havenstad bevinden zich talrijke musea, galeries, winkels en historische gebouwen. Een aanbevolen excursie is een trip naar het vissersdorp Peggy's Cove, gelegen in een smalle baai. Verder kunt u heerlijk langs de kust kajakken. Met een beetje geluk kunt u met de kajak excursie walvissen, zeehonden en dolfijnen spotten. In het Halifax Citadel kan de geschiedenis van de prachtige stad ontdek worden.
6op zee
7St. John's, Newfoundland, Canada08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
St. John's is de oudste stad van Noord-Amerika en ligt op steile helling. Dit geeft een leuk effect in de stad omdat alle kleurrijke huizen op heuvelachtige straten zijn gebouwd. De in 1604 gestichtte stad heeft een prachtig historisch centrum, welke aan de oostelijke kant van de haven is gelegen. St. John's biedt de perfecte combinatie van natuur en een bruisende stadsleven, van de East Coast Trail en de prachtige landschap naar de kleurrijke uitgaanscentrum langs George Street. St. John's heeft het allemaal!
8op zee
9op zee
10op zee
11op zee
12op zee
13Cobh (Cork), Ierland07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
De plaats Cobh staat vooral bekend om haar historie met stoomschepen. Zo was de haven van Cobh de laatste haven waar de Titanic aanlegde voor ze de Atlantische Oceaan overstak. Ook vindt u hier de Lusitiana Memorial wat men herinnert aan het gelijknamige schip dat tot zinken werd gebracht. De stad Cobh is de perfecte plek om kennis te maken met de hartelijkheid van de Ieren. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan een typisch Ierse pub en om het Titanic museum waar u veel zult leren over de geschiedenis van het schip .
14Falmouth, Cornwall, Engeland08:0019:00
aankomst 08:00vertrek 19:00
Falmouth, Cornwall, Engeland
Falmouth ligt in Cornwall, in het zuidwesten van Engeland. De stad heeft ongeveer 22.000 inwoners. Falmouth is bekend om de derde grootste natuurhaven in de wereld en omdat de stad vaak het begin- en eindpunt is van circumnavigatie. Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere het National Maritime Museum Cornwall en het Pendennis Castle fort. Tot de natuurlijke schoonheden in Falmouth en omgeving behoren talrijke parken, een laurierheg doolhof van 1833 en in mei en juni bloeien de rododendrons.
15St. Peter Port, Guernsey08:0019:00
aankomst 08:00vertrek 19:00
De hoofdstad van Guernsey behoort tot de 50 belangrijkste historische steden in het Verenigd Koninkrijk. Het eiland geeft de indruk dat er in honderden jaren niets veranderd is. Met de prachtige kerk als middelpunt van het karakteristieke centrum, loopt u naar de pittoreske winkeltjes waar u de leukste souvenirtjes zult vinden. Dwaal door de elegante tuinen van Candie Gardens, bewonder Hauteville House dat vroeger bewoond werd door de beroemde Franse schrijver Victor Hugo en ontdek de historie van het Castle Cornet.
16Saint-Malo, Frankrijk08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Saint-Malo is een havenstad in het noorden van Bretagne in Frankrijk. Jaarlijks zijn er veel toeristen te vinden in Saint-Malo, dit komt doordat de stad een mooie ligging aan het kustgebied heeft. Vroeger was de stad ook berucht als een belangrijke piratenstad in Frankrijk. De piraten werden destijds beschouwd als beschermers van de Franse koning.
17Southampton (Londen), EngelandOntscheping07:00
aankomst 07:00
De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.
Silversea# 17256965

trans-Atlantisch vanaf New York, United States met de Silver Dawn

16 nachten, 9 havens met de Silver Dawn
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    New York, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Boston, Verenigde Staten
    4
    op zee
    5
    Halifax, Canada
    6
    op zee
    7
    St. John's, Newfoundland, Canada
    8
    op zee
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    Cobh (Cork), Ierland
    14
    Falmouth, Cornwall, Engeland
    15
    St. Peter Port, Guernsey
    16
    Saint-Malo, Frankrijk
    17
    Southampton (Londen), Engeland
    Ontscheping