greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert

In 23 dagen naar Rotterdam

Holland America Line
1 / 45
Sfeervol en klassiek interieur
Innovatieve specialiteitenrestaurants
B.B. King's Blues Club en nog veel meer

Bestemming

Europa

Reisduur

22 Nachten

Cruise schip

Nieuw Statendam

Eindpoort

Rotterdam, Nederland

Route

Vertrek 17:00

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Met zijn 590.000 inwoners is Rotterdam niet alleen de tweede grootste stad van Nederland, maar ook een van de meest actieve en levendige culturele centra. Rotterdam dankt zijn bekendheid niet alleen aan de slanke profielen van zijn futuristische wolkenkrabbers, maar ook aan de vele musea, festivals en evenementen die regelmatig in dit dynamische centrum worden georganiseerd. De haven van de stad is een van de belangrijkste havens van het continent en wordt daarom beschouwd als een "toegangspoort tot Europa" voor handel met de Verenigde Staten van Amerika. nieuwsgierigheid De haven van Rotterdam is de grootste van Europa De naam van de stad is afgeleid van die van een dam bij de Nieuwe Maas De stad is de thuisbasis van de beroemde reiziger Erasmus van Rotterdam die hier in 1466 werd geboren

Aankomst 07:00

South Queensferry ligt aan de oevers van de Firth of Forth, niet ver van Edinburgh. Door de gunstige ligging ten opzichte van de Schotse stad Edinburgh, is een bezoekje een echte must. Ook in South Queensferry zelf zult u zich niet snel vervelen. Zo zult u onder andere tijdens een wandeling door de stad de Forth Brigdes tegenkomen. The Forth Bridge zelf is 125 jaar geleden gebouwd en is een architectonisch hoogstandje dat tegenwoordig in de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Het is ook mogelijk om onder de in totaal vier bruggen door te varen.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De kleine rustige plaats Invergordon in Schotland is het startpunt voor vele leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan het meer van Loch Ness of bewonder het Dunrobin Castle, een sprookjeskasteel met een wonderschoon park. Daarnaast is het Urquhart Castle ook zeker een bezoekje waard. De ruïnes, vroeger de grootste vestingwerken van Schotland, behoren tot de belangrijkste redenen voor Schotse toeristen om naar Invergordon af te reizen. Verder kunt u met een beetje geluk in de baai van Invergordon dolfijnen spotten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De kleine havenstad Portree behoort tot het eiland Skye, het grootste Schotse eiland dat tot de Binnenste-Hebriden behoort. Portree is de enige stad op Skye en daarmee ook geliefd onder toeristen.

Aankomst 11:00

Vertrek 23:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

De plaats Greenock, gelegen in het westen vlakbij Glasgow, staat vooral bekend omdat de dichter Denis Devlin en de ingenieur James Watt hier geboren zijn. Ook heeft de stad een rijke maritieme geschiedenis waarover u alles kunt leren in het Custom House Museum. Greenock wordt versierd door indrukwekkende Victoriaanse gebouwen waarvan de Victoria Tower het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt is. In de omgeving van het Schotse plaatsje vindt u adembenemende natuur, rauwe landschappen bedekt met majestueuze kastelen.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

De historische havenstad ligt in het noordwesten van Engeland en heeft ongeveer 435.500 inwoners. De haven van Liverpool is de op een na grootste exporthaven van Groot-Brittannië. Het historische gedeelte van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Liverpool is vooral bekend op het gebied van sport en de veelzijdige muziekscène. FC Liverpool en the Beatles zijn daar de bekendste voorbeelden van. Aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet in deze stad. Van bouwwerken tot musea, festivals en theater, Liverpool biedt voor ieder wat wils.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 31

U vaart op:

Nieuw Statendam

De Nieuw Statendam is het tweede schip in de Pinnacle-Klasse van Holland America Line en biedt amusement en comfort van hoog niveau. Dankzij de vele faciliteiten zal u een waanzinnige tijd aan boord beleven en geen moment de tijd hebben om u te vervelen.

Bouwjaar:

2017

Passagiers:

2666
Leer meer over Nieuw Statendam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 22 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.