greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17322371

In 24 dagen naar Antalya

AIDA Cruises
1 / 22
Scandinavische wellnessoase
Uitgebreide sporten: balsporten, golfduikkooi, gym
8 restaurants aan boord: van Spaanse lekkernijen tot steaks en sushi

Bestemming

Midden-Oosten

Reisduur

23 Nachten

Cruise schip

AIDAstella

Route

Beleef de hoofdstad van Mauritius, een zakelijke en actieve stad. Met haar historische schatten is Port Louis het culturele en economische centrum van Mauritius. In Port Louis is er genoeg te doen. Zo zijn er een aantal Franse koloniale huizen, diverse musea en winkelcentra. Bezoek de botanische tuin, nationale parken of geniet van een wandeling in de natuur. Wat u zeker ook niet mag vergeten is een paardenrace bij te wonen in The Crown Lodge. De energie die u hier om u heen voelt is overweldigend.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De stad Le Port ligt in het westen van het eiland Réunion in de Indische Oceaan en is het handels- en industriële centrum van het eiland. Haar bezoekers biedt de stad een leuke haven en een adembenemend landschap. Zeker een bezoek waard is het insectenhuis. Daarnaast kunt u een heerlijke wandeling maken langs de lange witte stranden.

Aankomst 08:00

Mahé is een heerlijke cruisebestemming met veel zon, zee en strand. Behalve lekker vertoeven aan dit witte strand heeft Mahé nog veel andere activiteiten te bieden. Neem een kijkje bij de gezellige markt in Victoria en geniet van lokale specialiteiten en verse producten. Ontdekt u liever de cultuur van het eiland, bezoek dan de Hindu Tempel of de grote kathedraal. Ook de Mission Lodge Lookout is erg leuk om te bezoeken. Dit uitkijkpunt biedt u adembenemend uitzicht over het eiland en zee.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Salalah, een kuststad in Oman wordt ook wel de tweede stad van het Sultanaat genoemd, mede doordat de stad bijna 200.000 inwoners telt. Door de relatief milde temperaturen is het erg aangenaam om deze stad eens goed te ontdekken. De stad die enorme welvaart kende door de handel in wierrook, trekt tegenwoordig veel toeristen die oude gebruiken willen ontdekken, de oude stad 'Sumhuram' willen bezichtigen of gewoon willen genieten van de uitgestrekte witte stranden.

Aankomst 14:00

De stad Aqaba ligt aan de Golf van Aqaba en is de enige zeehaven van Jordanië. Het is een zeer geliefde reisbestemming onder duikers en biedt meerdere schitterende koraalriffen om te verkennen. Ook is het een geweldige bestemming om een ritje op een kameel te maken door de woestijn waarna u lekker af kunt koelen in de zee. Het hele jaar door zijn de temperaturen ongeveer tussen de 7 en 37 °C en is het water op een aangename temperatuur om te zwemmen en duiken. Ook zijn er in Aqaba leuke winkeltjes met streekproducten en mooie souvenirs.

Aankomst 22:50

Het Suezkanaal is ontworpen door Ferdinand des Lesses en werd deels betaald door de Egyptenaren. Tien jaar lang is er gewerkt aan het 193 kilometer lange en 60 meter brede kanaal. Het kanaal heeft meerdere aanlegplaatsen en passeermogelijkheden maar geen sluizen. Het Suezkanaal is voor Egypte de belangrijkste inkomstenbron. Het bekende vrijheidsbeeld in New York was gemaakt om aan het begin van het kanaal te zetten, maar was daarna toch doorverkocht aan Amerika. Het Suezkanaal biedt fascinerende uitzichten waar u vanaf het schip van kunt genieten.

Aankomst 06:00

Vertrek 21:00

De derde grootste stad van Israël, Haifa, ligt in het noorden van Israël op de noordelijke helling van de berg Karmel aan de Middellandse Zee. De stad was vroeger een belangrijke havenstad. Vanaf de Louis Promenade heeft u een leuk en uniek uitzicht over de hele stad. De Louis Promenade leidt u ook naar de tuinen van Bahai, een van de vele bezienswaardigheden van Haifa. Vanuit de stad zijn ook dergelijke excursies te boeken naar bijvoorbeeld de Druzendorpen die zich al eeuwenlang vestigen in het Karmelgebergte.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 13

U vaart op:

AIDAstella

Kom aan boord van het jongste lid van de AIDA vloot. Beleef een onvergetelijke vakantie in een bijzondere sfeer met een afwisselingsrijk entertainmentprogramma en vele culinaire hoogtepunten op de AIDAstella.

Bouwjaar:

2013

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2194
Leer meer over AIDAstella

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 23 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.