greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17457843

In 9 dagen naar Lima-Callao

Silversea
1 / 17
Een van de meest ruimtelijke schepen ooit gebouwd
Revolutionair design in publieke ruimtes
Ruime Suites met met zicht op oceaan!

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

8 Nachten

Cruise schip

Silver Ray

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 23:59

Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.

Aankomst 05:30

Vertrek 19:00

Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Manta is een kustplaats in het westen van Zuid-Amerika, dat een aantrekkelijk klimaat en schitterende langgerekte stranden heeft. Het is de tweede grootste havenstad van het land. De stranden zijn perfect om diverse watersporten uit te oefenen of aan te leren, zoals kitesurfen, windsurfen, duiken en snorkelen. Manta is nog niet ontdekt door de meerderheid van de toeristen en is daarom perfect als u op uw gemak het echte Ecuador wilt ontdekken. Langs de kust kunt u heerlijk genieten van lokale gerechten terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan.

Aankomst 08:00

Lima is de Peruaanse hoofdstad en tevens de grootste stad van het land. Samen met de havenstad Callao vormt Lima het grootstedelijk gebied van de Zuid-Amerikaanse westkust. Het historische centrum van Lima staat sinds 1990 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door een culturele mix van westerse invloeden en inheemse culturen zijn er in Lima veel verschillende wijken te vinden. Ongeveer 40 km ten zuidoosten van Lima bevindt zich de archeologische opgraving Pachacamac. Hier zijn nog verschillende tempels te bezichtigen. Gevonden opgravingen kunt u in het museum bekijken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 13

U vaart op:

Silver Ray

Boek uw volgende luxe cruise-avontuur aan boord van de gloednieuwe Silver Ray en geniet van een revolutionair ontwerp, waardoor u kunt genieten van fantastische hoeveelheden ruimte en een spectaculair uitzicht!

Bouwjaar:

2024

Passagiers:

728

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 8 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.