greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17767014

Indische Oceaan vanaf Dubai, Verenigde Arabische Emiraten met de Seven Seas Voyager

Regent Seven Seas Cruises
1 / 30
"Observation Lounge" met dagelijks live muziek
4 restaurants aanwezig op het schip
Elegant Casino voor de spannende avonden

Bestemming

Indische Oceaan

Reisduur

20 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Voyager

Route

Vertrek 19:00

In de Arabische staat Dubai leven rond de 1,8 miljoen inwoners. De meerderheid van de inwoners leeft in de stad. Dubai is bijzonder vanwege haar moderne en futuristische bouwprojecten. Van wolkenkrabbers tot kunstmatig aangelegde eilanden tot pretparken. Bijna alles wat u kunt bedenken is er te vinden. Dubai biedt u eindeloos lange stranden, eersteklas watersportmogelijkheden, woestijnsafari's en een enorm aanbod aan winkelmogelijkheden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Prachtig fjord-rijke kusten en een adembenemende bergpanorama karakteriseren Khasab. Deze Omaanse stad is gelegen op een schiereiland waardoor het de ideale plaats is voor een boottocht om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken. Met een klein beetje geluk ziet u dolfijnen voor uw boot door het water deinen. 's Avonds wanneer de temperatuur in de stad iets aangenamer is, komt de stad tot leven. Dwaal door het verlichte centrum en aanschouw de moskeeën en stadstuinen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Het in de Golf van Oman gelegen Fujairah biedt u adembenemende stranden en geeft u een indruk van de Arabische wereld. Fujairah is één van de zeven emiraten maar de enige die niet gelegen is aan de Perzische Golf. Gelegen op een heuvel, wacht de oude vesting van de stad op u. Door de internationale luchthaven is Fujairah makkelijk te bereiken en tegelijkertijd een uitstekend startpunt voor verdere reizen in de omringende golfstaten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Oman, Muscat, is gelegen in het noordoosten van het land aan de Golf van Oman. Het land werd vroeger bezet door de Portugezen en dat heeft zijn sporen nagelaten in de forten en huizen. Muscat heeft een aantal prachtige stranden, parken en een gracht, die naast de grote Sultan Qaboos moskee tot de bezienswaardigheden van deze stad behoren. Ook kunt u in Muscat de traditionele Oosterse markten bewonderen.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Het eiland Praslin is met haar lengte van 12 km en een breedte van 5 km, het op een na grootste eiland van de binnenste Seychellen. Een bergketen doorkruist het eiland en langs de kust vindt u de mooiste stranden ter wereld. Het centrum van het eiland staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De reden hiervoor is, is dat er op het eiland een palmensoort groeit die alleen te vinden is op de Seychellen. Bovendien bieden deze palmen plaats aan talrijke vogelsoorten.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Mahé is een heerlijke cruisebestemming met veel zon, zee en strand. Behalve lekker vertoeven aan dit witte strand heeft Mahé nog veel andere activiteiten te bieden. Neem een kijkje bij de gezellige markt in Victoria en geniet van lokale specialiteiten en verse producten. Ontdekt u liever de cultuur van het eiland, bezoek dan de Hindu Tempel of de grote kathedraal. Ook de Mission Lodge Lookout is erg leuk om te bezoeken. Dit uitkijkpunt biedt u adembenemend uitzicht over het eiland en zee.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

De gelijknamige hoofdstad van het eiland Mombasa is de tweede grootste stad in Kenia en de belangrijkste havenstad in Oost-Afrika. Bezoek de grote markt in Mombasa waar specerijen, fruit, groenten en nog veel meer verhandeld word. De oude stad is het bekijken waard.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Zanzibar stad is een stad dat officieel tot het Afrikaanse land Tanzania behoort. Op dit eiland kunt u honderden bizons bewonderen tijdens een spannende safari of alles leren over de kruiden die worden verbouwd en gegeten bij Tangawizi. Verder kunt u meer over de cultuur en geschiedenis komen te weten bij het Palace Museum of het doolhofachtige Stone Town bezoeken. Stone Town staat op de lijst van UNESCO werelderfgoed en heeft veel steegjes en zijstraten. Raak verdwaald in het kleine en veilige stadje en vindt uw weg terug.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 18

U vaart op:

Seven Seas Voyager

Beleef en onvergetelijke reis met de Seven Seas Voyager. Het in 2003 in dienst genomen luxe cruiseschip biedt u het hoogste comfort en laat u volledig van uw vakantie genieten met genoeg entertainment aan boord.

Bouwjaar:

2003

Passagiers:

680
Leer meer over Seven Seas Voyager

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 20 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Indische Oceaan vanaf Dubai, Verenigde Arabische Emiraten met de Seven Seas Voyager