greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17347734

Japan vanaf Yokohama (Tokio), Japan met de Celebrity Millennium

Celebrity Cruises
1 / 29
Vernieuwde, comfortabele en luxueuze hutten
Butlerservice voor de suites
Geniet van wellness-behandelingen in de AquaSpa

Bestemming

Azië

Reisduur

12 Nachten

Route

Vertrek 17:00

De Japanse stad Yokohama (Tokio) staat bekend als industrie- en handelsstad en maakt onderdeel uit van Tokio. Op Tokio na is Yokohama de grootste stad van Japan met ruim 3.600.000 inwoners. Geniet van de schitterende Japanse tuinen, zoals de Sankeien Garden. Als noedelliefhebber zit u hier helemaal goed. Bezoek het fascinerende Ramen Museum of het Cup Noodles Museum, welke helemaal toegewijd zijn aan het smakelijke noedelgerecht. Ook een bezoek waard is Chinatown, dit is de grootste Chinatown van Japan en zal u zeker weten te fascineren.

-

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Kōchi is een stad, maar is tegelijkertijd ook een havenstad en de hoofdstad van de prefectuur Kochi op Shikoku. Kōchi ligt aan de uitmonding van de rivier Kagami in de Stille Oceaan in de baai van Urado. Als bezienswaardigheid biedt de stadde gelijknamige kasteel Kōchi, dat nog origineel bewaard is gebleven uit de oorlog.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

In Hiroshima bevinden zich vanwege de Tweede Wereldoorlog een aantal monumenten en gedenktekens zoals het Peace Park, de Peace Tower, en een vredes museum. Het originele kasteel van Hiroshima (genoemd Carp Castle), werd in 1945 vernietigd door de atoombom. Het werd echter herbouwd in de jaren '50 en is vandaag de dag een museum over de geschiedenis van Hiroshima voor de Tweede Wereldoorlog.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Aan de westkust van Japan bevindt zich Nagasaki, een waanzinnige havenstad met meer dan 400.000 inwoners. Prachtige Japanse architectuur, pittoreske straatjes en fascinerende parken sieren de stad. In Nagasaki Peace Park vindt u iconische beeldhouwwerken en fonteinen waar u op een zonnige dag lekker kunt vertoeven. Heel interessant is het Nagasaki Atomic Bomb Museum, waar u kunt leren over de atoom aanvallen en het effect ervan. De verscheidene winkelcentra bieden u de mogelijkheid om te shoppen, maar ook kunt u er voor kiezen om de schattige typisch Japanse boetiekjes te bezoeken.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Jeju is het grootste eiland van Zuid-Koreaanse en telt ongeveer 605.000 inwoners. Het subtropische klimaat trekt veel nationale en internationale bezoekers. Het landschap bestaat uit schitterende bergen en fascinerende vulkanen. In het noorden van het eiland ligt de gelijknamige stad, waar u uw ogen uit zult kijken. Indrukwekkende grotten, parken en stranden sieren de stad. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Manjanggul grot. Dit is een lavagrot en waar u zelf doorheen kunt lopen en aan de hand van informatieborden kunt leren over de totstandkoming van de grot.

Aankomst 08:30

Vertrek 18:30

Kumamoto is een Japanse havenstad en is gelegen op Kyushu, het zuidelijkste eiland van de grote eilanden van Japan. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door het indrukwekkende Kumamoto Castle en diverse schitterende tempels. Tevens zijn er meerdere leuke winkelstraten waar u een middagje kunt vullen met souvenirs en koopjes jagen. Cultuurliefhebbers kunnen Japanse kunstwerken bewonderen in het Contemporary Art Museum of traditionele handwerken in het Kumamoto Prefectual Traditional Crafts Center.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 21

U vaart op:

Celebrity Millennium

De Celebrity Millennium is in 2016 gerenoveerd om uw vakantie in nog meer luxe en comfort te beleven. Op het schip kunt genieten van een uitgebreide spa, verschillende cursussen en een ruime keuze uit exclusieve restaurants.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2218
Leer meer over Celebrity Millennium

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Japan vanaf Yokohama (Tokio), Japan met de Celebrity Millennium