greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17346099

Lombok verkennen met de Celebrity Millennium

Celebrity Cruises
1 / 29
Vernieuwde, comfortabele en luxueuze hutten
Butlerservice voor de suites
Geniet van wellness-behandelingen in de AquaSpa

Bestemming

Azië

Reisduur

12 Nachten

Route

Vertrek 16:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

De stad en het gelijknamige eiland liggen in het zuiden van Thailand in de Andaman Zee. Naast de mooie witte stranden, het kristalheldere water, de kleurrijke vissen en koraalriffen, biedt Phuket ook bruisende plaatsen en prachtige bezienswaardigheden. In Phuket stad bevindt zich bijvoorbeeld een 200 jaar oude tempel van Chinese immigranten. In het zuidwesten van het eiland ligt Wat Chalong, een boeddhistische tempel, die vandaag de dag nog steeds wordt vereerd. Schilderachtige landschappen vindt u bij het zuidelijkste puntje van het eiland. Vanaf dit punt zijn diverse zuidelijker gelegen eilandjes per boottocht te bereiken.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Langgerekte witte stranden, groene bossige gebergten en een helderblauwe zee sieren het schitterende Langkawi westelijk gelegen van Maleisië. Dit paradijselijke landschap kunt u bewonderen vanaf de Langkawi Sky Bridge. Deze brug bevindt zich zo’n 700 meter boven zee, is wel 125 meter lang en biedt u een adembenemend uitzicht. ‘Art in Paradise’ is een indrukwekkend museum waar u prachtige tentoonstellingen kunt bezichtigen. Verder zijn er diverse watervallen te vinden in de omgeving waar u heerlijk naartoe kunt wandelen.

Het tropische eiland Penang is gelegen aan de westkust van Maleisië. De hoofstad Georgetown behoort sinds 2008 tot de UNESCO werelderfgoedlijst. Er bevinden zich vele tempels, moskeeën en kerken. Een bijzondere bezienswaardigheid is de Ke Lok Si, de grootste Chinese tempel in Maleisië. In de stad wonen veel verschillende culturen en dit is terug te zien in het dagelijkse leven. De stad heeft zich sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een fascinerende plaats in Maleisië. Highlights van Georgetown Bezoek het Fort Cornwallis dat gebouwd is in opdracht van Sir Francis Light Bezoek verschillende wijken zoals China Town, Little India en de zakenwijk en ontdek de diversiteit in een stad Winkel in de winkelcentra zoals Gurney Paragon, Penang Times Square en Island Plaza

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 11:00

Vertrek 22:00

Celukan Bawang is een belangrijke haven op Bali. Hier zijn tal van jukungs te bezichten, de traditionele handelbootjes. Ze vervoeren hout, cement en andere goederen uit Sumatra en Kalimantan. Ook een bezienswaardigheid is het zwarte zandstrand van Lovina. Andere bezienswaardigheden zijn Singaraja, de tweede grootste stad van Bali en warmwaterbronnen, waar u kunt zwemmen.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

Lombok, Indonesië

In het zuiden van het schitterende eiland Bali bevindt zich de stad Benoa. Dit is een geweldige plek om te surfen, duiken en voor andere spannende wateractiviteiten. Behalve lekker zonnebaden op de witte stranden, kunt u ook tot rust komen in een van de vele spa’s. Leuk is het om een bezoekje te brengen aan de wonderlijke Chinese en boeddhistische tempel Caow Eng Bio. Deze rode tempel beloofd een fascinerende ervaring te zijn. Bali Turtle Conservatory is ook een echte aanrader. Het is een heel leuk gezicht om de talloze verschillende schildpadden bij elkaar te zien in deze schildpaddenopvang.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 21

U vaart op:

Celebrity Millennium

De Celebrity Millennium is in 2016 gerenoveerd om uw vakantie in nog meer luxe en comfort te beleven. Op het schip kunt genieten van een uitgebreide spa, verschillende cursussen en een ruime keuze uit exclusieve restaurants.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2218
Leer meer over Celebrity Millennium

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Lombok verkennen met de Celebrity Millennium