greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17710090

Mexicaanse Riviera vanaf Seattle, Verenigde Staten met de Norwegian Encore

Norwegian Cruise Line
1 / 41
Gevarieerd eten in de vele restaurants aan boord
Geniet in de avond van verschillende lounges en clubs
Studio's speciaal geprijsd en ontworpen voor soloreizigers

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

20 Nachten

Cruise schip

Norwegian Encore

Route

Vertrek 16:00

Seattle is gelegen aan Lake Washington en de Puget Sound, een 150 kilometer lange, vertakte baai. Hoewel de stad door velen beschouwd wordt als de natste stad van de Verenigde Staten, zal de stad u niet teleurstellen. Er is veel te ontdekken in deze stad, zoals de oudste wolkenkrabber van Seattle, the Smith Tower. Of breng een bezoekje aan het aquarium van Seattle om prachtige zeedieren te bewonderen. Ook het symbool van de stad, het Seattle Center met uitkijkplatform, mag u zeker niet missen. Als u graag winkelt is de Pike Place Market en de waterkant met zijn vele souvenirwinkels de perfecte plek voor u.

Aankomst 12:00

Vertrek 23:00

De Californische stad San Francisco ligt aan de Stille Oceaan. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door de hippie-beweging van de jaren 70, de Victoriaanse architectuur en het zakelijke district dat voornamelijk uit wolkenkrabbers bestaat. Een wereldberoemde bezienswaardigheid van de stad is de Golden Gate Bridge. Verder heeft u de unieke mogelijkheid om in San Francisco een kabelbaan rit over de heuvels van de stad te maken. Ook het Golden Gate Park is de moeite waard om te bezoeken, vanwege het aantal beroemde musea en tuinen dat hier te vinden is.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Los Angeles biedt u talrijke bezienswaardigheden en wijken die u gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn Hollywood en Beverly Hills. Daarnaast is Los Angeles wereldberoemd om haar mooie stranden, zoals Santa Monica Beach, Long Beach en Venice Beach. Los Angeles is bekend vanwege de media-industrie. Het is daarom een echte aanrader om de Walt Disney Concert Hall te bezoeken. Naast de prachtige voorstellingen is het gebouw een prachtig architectonisch plaatje.

Aankomst 11:00

Vertrek 19:00

Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.

Aankomst 12:00

Vertrek 18:00

Het paradijselijke Puerto Vallarta ligt aan de westkust van Mexico en telt ongeveer 300.000 inwoners. Het is een geliefde vakantiebestemming dankzij de heerlijk warme zon en de ontspannen sfeer, de hoge temperaturen en de schitterende omgeving. In Puerto Vallarta kunt u dolfijnen en krokodillen spotten en ook is dit het startpunt van vele excursies naar waanzinnige plekken, zoals safari’s op zee en jungletours. Daarnaast staat Puerto Vallarta ook bekend om het bruisende nachtleven met talloze bars en clubs om uit te kiezen.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Manzanillo heeft een van de grootste havens in Mexico en wordt beschouwd als het belangrijkste economisch centrum van de regio. U wordt verwelkomt door een tropische omgeving met groene heuvels en zandstranden. De stad is een goede combinatie van de charme van het oude Mexico met de 21e eeuwse comfort. Wanneer u tussen april en december Manzanillo bezoekt, dan zult u waarschijnlijk walvissen kunnen spotten in Manzanillo Bay. Daarnaast kunt u ook het onderwaterleven ontdekken tijdens een duik of tijdens het snorkelen.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Acapulco is een intieme plek met torenhoge kliffen en fascinerende baaien die omringd zijn door zandstranden en groene heuvels. In de regio heerst het hele jaar door een tropisch warm klimaat. Acapulco is bekend als vakantiebestemming van veel beroemdheden. John F Kennedy en zijn vrouw Jacqueline zijn naar Acapulco afgereisd voor hun huwelijksreis en de stad is vereeuwigd in het televisieprogramma 'the Love Boat'. De stad heeft veel sfeer en charme, maar als u even de drukte wilt ontwijken kunt u naar de afgelegen stranden zoals Pie de la Cuesta.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Seattle, Verenigde Staten naar Miami, United States met de Norwegian Encore
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 28

U vaart op:

Norwegian Encore

Stap aan boord van het meest innovatieve en modernste schip van Norwegian ooit, de Norwegian Encore. Sinds de herfst van 2019 maakt dit schip, met thuishaven in Miami, de meest onvergetelijke cruises naar de prachtige eilanden van de Caribbean.

Bouwjaar:

2019

Passagiers:

3998
Leer meer over Norwegian Encore

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 20 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Mexicaanse Riviera vanaf Seattle, Verenigde Staten met de Norwegian Encore