greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16960513

Middellandse Zee vanaf Antalya, Turkije met AIDAblu

AIDA Cruises
1 / 33
AIDA Show "SEZONO - Magie van de jaargetijden"
Oosterlijke Rasoul ceremonie
Heerlijke sfeer aan de geliefde AIDA bar

Bestemming

Spanje

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

AIDAblu

Start poort

Antalya, Turkije

Route

Vertrek 23:00

Antalya heeft ruim 1 miljoen inwoners en ligt aan de Middellandse Zee. De Turkse stad kenmerkt zich in het bijzonder door zijn lange zandstranden en de mooie oude binnenstad. De binnenstad ligt voor een groot gedeelte boven een afgrond en biedt een adembenemend uitzicht. Een populaire bezienswaardigheid is de Hadrian toren van Antalya en de haven die al in het jaar 130 gesticht werd.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:00

Mamaris is in het zuidwesten van Turkije gelegen, en biedt zowel een aantal bezienswaardigheden, evenals een prachtig en gevarieerd landschap. Afgelegen baaien, prachtige berglandschappen en veel zeil mogelijkheden, in Marmaris is genoeg te beleven en te zien.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Heraklion is de grootste stad van Kreta en de zetel van de katholieke bisschop van Kreta. Naast de monumenten en gebouwen, zoals de havenvesting Koules uit de 16de eeuw en de 5,5 km lange goed bewaarde Venetiaanse muren, nodigt de oude stad u uit om een museum te bezoeken of een wandeling te maken in de stad.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Deze Marrokaanse metropool is een accurate weergave van de moderne natie dat Marroko vandaag de dag is. Omdat Casablanca een moderne Marrokaanse stad is, zult u ook niet veel merken van cultuurverschillen. Casablanca is de grootste stad van Marokko en daardoor verantwoordelijk voor het grootste deel van de nationale economie. Casablanca bestaat uit verschillende delen; het moderne gedeelte, het rijke gedeelte en het nieuwe gedeelte met verschillende stranden.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 22

U vaart op:

AIDAblu

Met de AIDAblu kunt u over alle wereldzeeën reizen en daarbij genieten van het goede leven – dat is het concept van AIDA. Ontspant u zich in het wellnesscentrum of breng uw tijd door in de brouwerij op zee.

Bouwjaar:

2010

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2260
Leer meer over AIDAblu

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

Middellandse Zee vanaf Antalya, Turkije met AIDAblu