greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17680194

Middellandse Zee vanaf Athene (Piraeus), Griekenland met de Azamara Journey

Azamara
1 / 27
Relax in het verwarmde zwembad
Houdt u fitnessroutine in stand in het Fitness Center
Geniet van culinaire maaltijden in het Discoveries Restaurant

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Azamara Journey

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 17:00

Piraeus is de historische haven van Athene. Athene is de hoofdstad van Griekenland en heeft meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is een cultureel, historisch en commercieel centrum en daarnaast ook een van de belangrijkste steden van Zuidoost-Europa. Tot de bezienswaardigheden behoren ongetwijfeld het Akropolis en het klooster van Daphni. Het Akropolis staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het klooster sinds 1990. Daarnaast biedt Athene een ruime keuze aan musea. De combinatie van de geschiedenis, de charme en de schoonheid van de stad zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Çeşme is een populair vakantieoord aan de Egeïsche kust van Turkije. De stad inspireert haar bezoekers vooral met het middeleeuwse fort Cesme en de typische Ottomaanse en Griekse huizen en de vele fonteinen. Ook Grieks-orthodoxe kerk van Ayios Haralambos is een geliefde bezienswaardigheid. Zonnebaden op het strand of een bezoek aan de oude stad Erythrai zijn aan te bevelen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Agios Nikolaos ligt ten oosten van Kreta en is met haar circa 10.080 inwoners een zeer geliefde reisbestemming.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Met een geschatte inwonersaantal van 295.000 is Catania de tweede grootste stad van Sicilië. Het is grotendeels gebouwd in de stijl van de Romeinse barokken en zo is het tijdperk vandaag de dag ook nog terug te vinden in de kerken, paleizen en andere gebouwen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:30

Een uniek landschap wacht op u op dit Sorrentische schiereiland. Heuvels worden afgewisseld met valleien en hoge bergen. De terrassen waar sinaasappels, citroenen, olijfbomen en wijngaarden worden geteeld, zijn het bekijken waard. Op het schiereiland zijn talloze oude stadjes met historische kloosters en kerken te vinden.

Aankomst 07:30

Vertrek 19:30

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Een van de grootste Italiaanse havens is te vinden in Livorno. Rond de 161.000 inwoners leven in deze stad, die ondanks de verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog nog vele historische gebouwen bezit, zoals het Duomo di Livorno Kathedraal. Verdere bezienswaardigheden zijn de talrijke kerken, synagogen en vestingwerken. Ook worden er regelmatig excursies naar de welbekende toren van pisa georganiseerd. Hier kunt u prachtige foto's maken van de scheef gebouwde toren.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad van de Cote d‘Azur is Nice. Met haar 350.000 inwoners is Nice de op vier na grootste stad van Frankrijk. Naast een geografisch gunstige ligging en een fijn klimaat, kenmerkt deze plaats zich door haar talrijke culturele activiteiten en verschillende bezienswaardigheden. Op cultureel, historisch, gastronomisch gebied en qua uitgaansmogelijkheden heeft de stad Nice ook genoeg te bieden. In de oude stad zult u zich bevinden in smalle steegjes met typische huisjes, waardoor u het échte Frankrijk ervaart.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

-

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 16

U vaart op:

Azamara Journey

De Azamara Journey zet de nieuwe standaard voor luxe cruises. Dit schip beschikt niet alleen over een luxe interieur, maar ook over eersteklas service aan boord en zorgt zo voor een onvergetelijke cruisereis!

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Journey

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Middellandse Zee vanaf Athene (Piraeus), Griekenland met de Azamara Journey