greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17668015

Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de EXPLORA II

Explora
1 / 61
Alle hutten beschikken over ruime balkons
Negen eetgelegenheden die lekker en gezond eten serveren
12 bars en lounges, zowel binnen als buiten

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

20 Nachten

Cruise schip

EXPLORA II

Rederij

Explora

Route

Vertrek 20:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.

Aankomst 09:00

Vertrek 20:00

Naxos is het grootste eiland van de Cycladen en ligt in de Egeïsche Zee. In het oosten heeft het Griekse eiland een stijle oever, waar vanuit zich een hoog granietgebergte van het noorden naar het zuiden uitstrekt. Talrijke, over de eilanden verdeelde, Venetiaanse gebouwen behoren ook tot de bezienswaardigheden van dit eiland. Voorbeelden hiervan zijn de drie historische en onvoltooide monolitische kolossale standbeelden uit de 6e en 7e eeuw voor Chr.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Tunesië ligt in het noorden van het land aan de Middellandse Zee. Deze stad met zijn witte Art Nouveau facades en kronkelende straatjes behoort sinds 1979 tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het contrast tussen het Europese nieuwe gedeelte van de stad en de oriëntaalse oude binnenstad is fascinerend. Het turbulente leven van de inwoners kunt u vanaf een afstandje met een glas thee in een van de talrijke cafés bekijken.

Aankomst 09:00

Vertrek 20:00

Cagliari is de grootste stad op Sardinië. Bijzonder mooi is de kathedraal van Cagliari. Het heeft een met de hand gemaakte indrukwekkende crypte en op haar torens heeft u een goed uitzicht over de hele Golf van Cagliari. Op het bastion San Remy ontmoet iedereen elkaar voor koffie.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Civitavecchia (Rome), Italië naar Barcelona, Spanje met de EXPLORA II
  • Fooien aan boord
  • Transfers van de haven naar de stad v.v. (indien beschikbaar)
  • Alle havenbelastingen
  • Hoofdmaaltijden, snacks, laat ontbijt, koffie- en theespecialiteiten en patisserie en middernachtsnacks
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • 24-uurs suite service inclusief in-suite dining
  • Onbeperkt toegang tot de wellness-ruimte
  • Twee keer per dag schoonmaakservice, inclusief 's avonds turndownservice en schoenpoetsservice
  • 24-uurs conciërgeservice
  • Wellness- en fitnessprogramma's aan boord en op bestemmingen (enkele uitzonderingen en voorwaarden zijn van toepassing)
  • Infotainment systeem met Smart TV en Netflix
  • Negen uitzonderlijke culinaire ervaringen met een verfijnde en gevarieerde keuken
  • Onbeperkt drankjes, heerlijke wijnen en premium sterke dranken, koffiespecialiteiten, thee en frisdranken, ook in de minibar in de suite
  • Video on Demand (VoD): films en series op aanvraag in de suite
  • Een fles Champange en een fles sterke drank naar keuze als welkomstdrankje
  • Uitgebreide kussen selectie, plus badjassen en slippers in de suite
  • Onbeperkt snelle wifi op het hele schip
  • Entertainment aan boord
1 / 46

U vaart op:

EXPLORA II

Stap aan boord van de gloednieuwe EXPLORA II, het tweede luxe schip van Explora Jouney's, en ontdek comfort en gastvrijheid als nooit tevoren. Met een ongelooflijke gast-bemanningsratio van 1,25:1 voelt u zich goed verzorgd. Het schip is ontworpen met oog voor rust en luxe. Waar u zich ook bevindt, het schip ademt moderne luxe uit. Ga lekker eten in een van de restaurants aan boord, of neem een heerlijk drankje aan een van de vele bars.

Bouwjaar:

2024
Leer meer over EXPLORA II

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 20 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Explora.

Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de EXPLORA II