greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17792640

Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Le Champlain

Ponant
1 / 24
Leuke ontspanningsmogelijkheden aan boord
Mogelijkheid om kleinere havens te bezoeken
Gezellige sfeer op het schip

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Le Champlain

Rederij

Ponant

Route

Vertrek 18:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 12:00

Vertrek 18:30

Ontdek de antieke sporen van de mooie havenstad Salerno en laat u zich door haar prachtige gebouwen fascineren. Bijzonder interessant zijn de Castello di Arechi en de kathedraal, die in de 11de eeuw werden gebouwd door de Noormannen.

Aankomst 08:30

Vertrek 16:00

Reggio Calabria is een Italiaanse stad en is gelegen op het zuidelijke puntje van het Italiaanse schiereiland. De stad ligt aan de Straat van Messina en is het centrum van de Middellandse Zee.

Vertrek 17:00

Met een geschatte inwonersaantal van 295.000 is Catania de tweede grootste stad van Sicilië. Het is grotendeels gebouwd in de stijl van de Romeinse barokken en zo is het tijdperk vandaag de dag ook nog terug te vinden in de kerken, paleizen en andere gebouwen.

Aankomst 12:00

Vertrek 19:30

-

Aankomst 08:30

Vertrek 21:00

Parga is een klein stadje aan de westkust van Griekenland en ligt aan de Ionische Zee. Niet alleen de mooie stranden zijn een bezoek waard, ook het prachtige stadscentrum met promenades. Hoog boven de stad ligt het Venetiaanse fort dat in 1570 is gebouwd.

Aankomst 11:30

Vertrek 19:30

Met zijn 300 inwoners is dit kleine havenstadje het ideale startpunt voor uitstapjes naar Olympia, een stad die in de oudheid beroemd is om de Spelen. Zelfs vandaag is het mogelijk om de grandeur van die tijd opnieuw te beleven door een bezoek te brengen aan de archeologische opgravingen en in het bijzonder de ruïnes van de tempel van Zeus, de stadions, de amfitheaters en de tempels.

Aankomst 07:30

Vertrek 13:00

Itea is een kleine Griekse stad in Centraal-Griekenland. Itea biedt u een wonderschone promenade, van waaruit u een geweldig uitzicht heeft over de Golf van Korinthe.

Aankomst 07:00

Vertrek 23:45

Volgens een legende kreeg de stad haar naam van haar stichter, koning Nauplios, wiens zoon Palamedes de listige Odysseus wist te ontmaskeren toen deze krankzinnigheid voorwendde om niet aan de Trojaanse Oorlog te hoeven deelnemen. Overigens was deze Palamedes niet de eerste de beste: hij gold als de uitvinder van de dobbelstenen en het schaakspel, waarmee hij de Griekse soldaten vóór Troje de verveling van het lange wachten wilde besparen.

Aankomst 07:30

Vertrek 17:00

Het autovrije eiland Hydra is gelegen in de Egeïsche Zee en behoort tot Griekenland. Op het eiland leven ongeveer 2000 mensen die zich vooral met toerisme en visserij bezig houden. Vandaag de dag leeft men er echt ouderwets: het drinkwater wordt per boot geleverd en het vervoer gebeurt per ezel. Het eiland heeft echter ook tijdperken gekend waarin zij zeer vruchtbaar en waterrijk was. Zodra u de haven binnentreedt ziet u overal kastelen, traditionale herenhuizen, de marine-academie en een musea.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Vervoer van de bagage bij in- en ontscheping
  • Entertainment aan boord
  • Volpension (Bij specialiteitenrestaurants zijn extra kosten mogelijk)
  • Dranken aan boord: water, tafelwijn, koffie en thee bij de hoofdmaaltijden; Koffie en thee in de namiddag.
  • Captain’s Cocktail Party
  • 24-uurs cabineservice
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 13

U vaart op:

Le Champlain

Beleef een spannende expeditie met de Le Champlain van Ponant en geniet van de exclusieve sfeer aan boord. Niet alleen de inrichting laat u verrassen, maar technisch gezien beschikt dit schip over de nieuwste faciliteiten.

Bouwjaar:

2018

Passagiers:

184
Leer meer over Le Champlain

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Ponant.

Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Le Champlain