greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17823740

Middellandse Zee vanaf Rome, Italië met de Silver Nova

Silversea
1 / 20
Nieuw luxe schip
Meer als gewoon een cruisereis!
Nieuwste in de vloot!

Bestemming

Zuid-Europa

Reisduur

16 Nachten

Cruise schip

Silver Nova

Rederij

Silversea

Start poort

Rome, Italië

Route

Vertrek 19:00

Rome is de grootste stad en tevens de hoofdstad van Italië. Rome staat bekend als de hoofdstad van het Romeinse Rijk in de oudheid en wordt aangeduid als de "Eeuwige Stad". De St. Peter's Basiliek en het Vaticaan werden in 1980 op de werelderfgoed lijst geplaatst.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De stad Trapani ligt op een vooruitstekende landtong aan de voet van de berg Monte Erice in Sicilië. Het staat vooral bekend vanwege haar zoutwinning. Zeker een bezoek waard zijn de Kathedraal San Lorenzo uit de 17de eeuw, het zoutmuseum en het Palazzo del Governo, de bestuurszetel van de provincie.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Tunesië ligt in het noorden van het land aan de Middellandse Zee. Deze stad met zijn witte Art Nouveau facades en kronkelende straatjes behoort sinds 1979 tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het contrast tussen het Europese nieuwe gedeelte van de stad en de oriëntaalse oude binnenstad is fascinerend. Het turbulente leven van de inwoners kunt u vanaf een afstandje met een glas thee in een van de talrijke cafés bekijken.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Cagliari is de grootste stad op Sardinië. Bijzonder mooi is de kathedraal van Cagliari. Het heeft een met de hand gemaakte indrukwekkende crypte en op haar torens heeft u een goed uitzicht over de hele Golf van Cagliari. Op het bastion San Remy ontmoet iedereen elkaar voor koffie.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 8

U vaart op:

Silver Nova

Het innovatieve horizontale ontwerp van de Silver Nova biedt een nieuwe dimensie in luxe cruisen. Van openbare ruimtes tot een gloednieuwe selectie suites met 270˚ uitzicht naar achteren, Silver Nova is de toekomst van onze vloot. Meer details worden binnenkort onthuld!

Bouwjaar:

2023

Passagiers:

728

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 16 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Middellandse Zee vanaf Rome, Italië met de Silver Nova