greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17589195

Middellandse Zee vanaf Singapore, Singapore met de Volendam

Holland America Line
1 / 27
Bezoek de Greenhouse Spa & Salon
Verzameling van prachtige kunstwerken aan boord
Digitale workshops van Windows

Bestemming

Zuid-Europa

Reisduur

29 Nachten

Cruise schip

Volendam

Route

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De stad en het gelijknamige eiland liggen in het zuiden van Thailand in de Andaman Zee. Naast de mooie witte stranden, het kristalheldere water, de kleurrijke vissen en koraalriffen, biedt Phuket ook bruisende plaatsen en prachtige bezienswaardigheden. In Phuket stad bevindt zich bijvoorbeeld een 200 jaar oude tempel van Chinese immigranten. In het zuidwesten van het eiland ligt Wat Chalong, een boeddhistische tempel, die vandaag de dag nog steeds wordt vereerd. Schilderachtige landschappen vindt u bij het zuidelijkste puntje van het eiland. Vanaf dit punt zijn diverse zuidelijker gelegen eilandjes per boottocht te bereiken.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

De hoofdstad en tevens grootste stad van Sri Lanka is Colombo. Het is een populaire handelshaven en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor bezoekers. Het stadhuis in het Cinnamon Gardens district is vooral erg geliefd. Dit is een schitterend wit gebouw in typische bouwstijl en wordt vergezeld door een prachtig Boeddhabeeld in de tuin van het stadhuis. Ook leuk zijn de schitterende kleine souvenirwinkeltjes en plaatselijke markten, waar u van heerlijke streekproducten kunt genieten. Wat ook echt bewonderenswaardig is, is de Jami Ul-Alfar Moskee.

Aankomst 08:00

Malé is de hoofdstad van de Malediven en ligt op het gelijknamige eiland in de Indische Oceaan. Door de snelle toename van de bevolking moest het eiland kunstmatig verlengd worden. De stad Malé bezit talloze bezienswaardigheden, zoals het Muliaage Paleis en de Grand Friday Moskee. Ook het fascinerende Tsunami Monument aan de zuidwestkust van het eiland moet u een keer gezien hebben. De bazaar en de haven zijn ook erg interessant om te bezichtigen en hier kunt u heerlijk genieten van het warme en zonnige weer.

Aankomst 07:00

Safaga is een sprookjesachtig vissersdorp dat een uniek karakter heeft doordat het zowel een havenstad als een toeristische badplaats is. Dankzij de azuurblauwe wateren en riffen die dicht bij de stranden liggen, is het een ideale plek om te snorkelen of duiken. Tevens is Safaga aan het groeien als een vakantiebestemming door haar imponerende zandstranden en duinen waar u lekker kunt luieren en zonnebaden. Als u liever actief blijft met het mooie weer, kunt u ook surf- of kitelessen volgen bij een van de scholen of een leuke tour doen door de stad.

Het Suezkanaal is ontworpen door Ferdinand des Lesses en werd deels betaald door de Egyptenaren. Tien jaar lang is er gewerkt aan het 193 kilometer lange en 60 meter brede kanaal. Het kanaal heeft meerdere aanlegplaatsen en passeermogelijkheden maar geen sluizen. Het Suezkanaal is voor Egypte de belangrijkste inkomstenbron. Het bekende vrijheidsbeeld in New York was gemaakt om aan het begin van het kanaal te zetten, maar was daarna toch doorverkocht aan Amerika. Het Suezkanaal biedt fascinerende uitzichten waar u vanaf het schip van kunt genieten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 15

U vaart op:

Volendam

De Volendam heeft het thema 'bloemen'. Overal op het schip zult u dit terugvinden in de vorm van echte bloemen of patronen op de meubels. Kom aan boord van de ms Volendam en ervaar een fantastische cruise.

Gerenoveerd in:

2014

Passagiers:

1432
Leer meer over Volendam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 29 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Middellandse Zee vanaf Singapore, Singapore met de Volendam