greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17552628

Middellandse Zee vanaf Venetië, Italië met de MSC Lirica

MSC Cruises
1 / 31
Geniet van een drankje in de Beverly Hills Bar
Bekijk geweldige shows in het Broadway Theatre
Relax of geniet van een work-out in de MSC Aurea Spa & Gym

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

MSC Lirica

Route

Vertrek 20:00

Venetië is een prachtige stad en staat sinds 1987 samen met haar lagune op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In de stad met circa 175 kanalen en ongeveer 400 bruggen wonen naar schatting 270.800 mensen. De oude binnenstad kunt u het beste ontdekken met een van de vele gondels. Tot de verdere bezienswaardigheden behoren de talrijke paleizen, kerken en musea. Het St. Mark plein met de prachtige St. Mark Basiliek is een echte aanrader om te bezoeken.

Aankomst 10:00

Vertrek 17:00

Met zijn 300 inwoners is dit kleine havenstadje het ideale startpunt voor uitstapjes naar Olympia, een stad die in de oudheid beroemd is om de Spelen. Zelfs vandaag is het mogelijk om de grandeur van die tijd opnieuw te beleven door een bezoek te brengen aan de archeologische opgravingen en in het bijzonder de ruïnes van de tempel van Zeus, de stadions, de amfitheaters en de tempels.

Aankomst 11:00

Vertrek 18:00

Heraklion is de grootste stad van Kreta en de zetel van de katholieke bisschop van Kreta. Naast de monumenten en gebouwen, zoals de havenvesting Koules uit de 16de eeuw en de 5,5 km lange goed bewaarde Venetiaanse muren, nodigt de oude stad u uit om een museum te bezoeken of een wandeling te maken in de stad.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het favoriete eiland van de zonnegod Helios, Rhodos, ligt in het oosten van de Egeïsche Zee en is het hoofdeiland van de Dodekanesos. Rhodos beschikt over witgekalkte huizen en de Akropolis, wat een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn op het Griekse eiland.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

De op een na grootste stad van Cyprus, Limassol, ligt in het zuiden van het eiland aan de Middellandse Zee. Naast een mooie strandpromenade, dat tussen de zee en een park ligt en waar regelmatig moderene kunstwerken tentoongesteld worden, biedt Limassol een museum voor de volkskunde en een middeleeuws museum. Het museum met middeleeuwse vondsten bevindt zich in het kasteel van Limassol.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

Port Said is de havenstad gelegen naast Caïro en was eind 19e eeuw de Egyptische stad van ondeugd en zonde. Vandaag de dag kunt u dit nog terug zien in de chaotische architectonische stijl. De hoofdstad van Egypte telt in totaal, als regio, 19 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Afrika en het Midden-Oosten en één van de grootste van de wereld. De belangrijkste bezienswaardigheid van deze stad, tevens ook de reden van de oprichting van de stad, is het Suezkanaal. Op de verhoogde promenade heeft u een prachtig uitzicht op het kanaal.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

In Alexandrië geniet u van zowel stad als strand. De stad ligt in het noorden van Egypte en is met zo’n 4 miljoen inwoners de op een na grootste stad van het land. In deze levendige stad zijn een talloze fascinerende bezienswaardigheden te bewonderen. Zo is de Zuil van Pompeius omringd door sfinxen erg indrukwekkend. Deze zuil is 27 meter hoog en waarschijnlijk de enige nog staande zuil uit de Romeinse tijd in Egypte. Ook de Corniche Boulevard is erg leuk om te bezoeken. Hier kunt u heerlijk wandelen langs de kust en genieten van het schitterende uitzicht.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Split heeft ongeveer 223.000 inwoners en is de tweede grootste stad in Kroatië. De stad staat sinds 1979 op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het paleis van Diocletianus, dat ongeveer de helft van de stad beslaat, is een van de trekpleisters. Het symbool van de stad is de Riva boulevard en behoort ook tot de bezienswaardigheden.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Deelname aan evenementen en voorzieningen aan boord
  • Cruise inclusief havengelden en andere belastingen
  • Bagagetransport tijden in- & ontscheping
  • Engelstalig personeel aan boord
  • Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
  • Verdien Voyager Club-punten op basis van uw gekozen Experience, vooraf geboekte services en kosten aan boord
  • Kids club aanwezig zowel overdag als 's nachts
  • De hele dag beschikbaar in de buffetruimte: koud en warm water, koffie, cafeïnevrije koffie en melk

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Reisverzekering
  • Extra diensten zoals kapper, massages, etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
  • Fooien aan boord'. Deze zijn verplicht te voldoen bij MSC Cruises
1 / 23

U vaart op:

MSC Lirica

Aan boord van de MSC Lirica is voor iedereen wat te doen. De talrijke ontspanningsmogelijkheden en de Mediterrane lekkernijen in de scheepsrestaurants en bars, zorgen ervoor dat u een onvergetelijk verblijft heeft.

Gerenoveerd in:

2015

Munteenheid:

EUR, USD

Passagiers:

2548
Leer meer over MSC Lirica

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor MSC Cruises.

Middellandse Zee vanaf Venetië, Italië met de MSC Lirica