greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17585963

Midden-Amerika vanaf Colón, Panama met de MS EUROPA 2

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 38
Dagelijks de mogelijkheid om aan land te gaan
Kijk een film in de 3D Bioscoop aan boord
Proef verschillende gerechten van de internationale keuken

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

17 Nachten

Cruise schip

MS EUROPA 2

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Start poort

Colón, Panama

Route

De havenstad Colón ligt aan de Atlantische Oceaan en is de noordelijke poort naar het Panamakanaal. Tevens is het de tweede grootste stad van Panama en een belangrijk commercieel en toeristisch centrum. De stad is voornamelijk opgericht om cruiseschepen te ontvangen die vanuit de Caribbean aankomen. Een hoogtepuntje in Colón is het Panamakanaal treinspoor, wat tot 1896 de enige snelle manier was om spullen te vervoeren van Panama naar Colón. Ook is het Portobelo National Park een aanrader. Hier kunt u genieten van de omgeving en de historie van Colón.

Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.

Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.

Het vissersdorpje San Juan del Sur, waar lokale en buitenlandse toeristen vakantie vieren, ligt in het zuidwesten van Nicaragua, in het district van Rivas.

Puerto Quetzal dient als de belangrijkste en grootste haven van Guatemala. Het is een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen. In de omgeving zijn talloze boeiende en fascinerende plekken te bezichtigen, waaronder een van de drie waanzinnige vulkanen die de horizon sieren. Ga lekker luieren in de hangmat in het zonnetje of verken de omgeving tijdens een adembenemende wandeling. Ook is het een echte aanrader om Antigua te bezoeken. Dit is de oude hoofdstad van het land en heeft tal van leuke straatjes, prachtige bloemen, mooie ruïnes en verschillende drinkgelegenheden.

Acapulco is een intieme plek met torenhoge kliffen en fascinerende baaien die omringd zijn door zandstranden en groene heuvels. In de regio heerst het hele jaar door een tropisch warm klimaat. Acapulco is bekend als vakantiebestemming van veel beroemdheden. John F Kennedy en zijn vrouw Jacqueline zijn naar Acapulco afgereisd voor hun huwelijksreis en de stad is vereeuwigd in het televisieprogramma 'the Love Boat'. De stad heeft veel sfeer en charme, maar als u even de drukte wilt ontwijken kunt u naar de afgelegen stranden zoals Pie de la Cuesta.

Deze stad wordt ook wel het paradijs genoemd. U kunt hier genieten van prachtige stranden, vriendelijke mensen en een relaxte levensstijl. Sommige delen van de stad zijn erg toeristisch geworden, maar het grootste gedeelte van de stad heeft zijn historische charme behouden. In de binnenstad kunt u prachtig smalle geplaveide straten met lokale restaurants, bars en boetiekjes vinden. Typisch aan Zihuatanejo is dat iedere ochtend de vissers nog door de stad lopen om hun vangst van de dag te verkopen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Kinderen t/m 11 jaar oud reizen gratis mee in de Suite van de ouders of andere voogd
  • Uitgebreide reeks fitnesslessen, van spinning tot pilates in de buitenlucht
  • Vier sauna's en ultramoderne trainingsapparatuur.
  • Baby welkomstpakket voor ouders met baby's t/m 3 jaar oud
  • Uitgebreid programma aan games en sport, evenals kunst en kunstnijverheid voor kinderen vanaf 4 jaar en voor tieners
  • OCEAN SPA en fitness ruimte van ongeveer 1.000m²
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 27

U vaart op:

MS EUROPA 2

Een exclusief gevoel, genieten, culinaire hoogtepunten, luxueuze en informele ambiance en entertainment op het hoogste niveau, dat kunt u verwachten op een cruise met Hapag-Lloyd Cruises aan boord van de MS Europa 2.

Bouwjaar:

2013

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

516
Leer meer over MS EUROPA 2

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 17 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.

Midden-Amerika vanaf Colón, Panama met de MS EUROPA 2