greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17803172

Midden-Amerika vanaf Fort Lauderdale, Verenigde Staten met de Celebrity Summit

Celebrity Cruises
1 / 34
Ervaar optimaal comfort en elegantie
Ontspan op de comfortabele ligbedden op het zonnedek
Gevarieerd entertainment programma

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

17 Nachten

Cruise schip

Celebrity Summit

Route

Vertrek 16:00

Fort Lauderdale ligt in de staat Florida en heeft ongeveer 186.000 inwoners. Vanwege de vele grachten staat Fort Lauderdale ook wel bekend als het Amerikaanse Venetië. De stad werd in de jaren '70 bekend door een invasie van studenten die hier hun springbreak gingen vieren. Door de jaren heen zijn deze studenten vervangen door cruisereizigers. Fort Lauderdale biedt prachtige stranden, musea, een grote rommelmarkt en 's werelds grootste drive-in theater, dat dertien schermen heeft.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

De Kaaimaneilanden met George Town als hoofdstad zijn erg bijzonder door de vrijstelling van belasting. Hierdoor is het een belangrijk financieel centrum voor de hele wereld geworden. U kunt hier zelfs de grootste Nederlandse banken met eigen filialen vinden. George Town is gevestigd op het eiland Grand Cayman. Het eiland heeft geen haven en daarom worden alle passagiers met bootjes aan wal gebracht. Het eiland bereiken is dus al een unieke ervaring.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.

Aankomst 09:30

Vertrek 18:00

De havenstad Colón ligt aan de Atlantische Oceaan en is de noordelijke poort naar het Panamakanaal. Tevens is het de tweede grootste stad van Panama en een belangrijk commercieel en toeristisch centrum. De stad is voornamelijk opgericht om cruiseschepen te ontvangen die vanuit de Caribbean aankomen. Een hoogtepuntje in Colón is het Panamakanaal treinspoor, wat tot 1896 de enige snelle manier was om spullen te vervoeren van Panama naar Colón. Ook is het Portobelo National Park een aanrader. Hier kunt u genieten van de omgeving en de historie van Colón.

Aankomst 06:00

Vertrek 18:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 24

U vaart op:

Celebrity Summit

Verheug u op de elegante sfeer aan boord van de Celebrity Summit en reis naar de mooiste oorden in de wereld! Geniet van de specialiteitenrestaurants op het schip en laat u verrassen door het entertainment.

Gerenoveerd in:

2019

Passagiers:

2218
Leer meer over Celebrity Summit

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 17 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Midden-Amerika vanaf Fort Lauderdale, Verenigde Staten met de Celebrity Summit