greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17265765

Midden-Amerika vanaf Lima-Callao, Peru met de Norwegian Jade

Norwegian Cruise Line
1 / 33
Uitgebreid entertainmentprogramma voor jongere gasten
Geniet van kleurrijke shows in het Stardust Theater
Lekker afkoelen op het zwembaddek

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

17 Nachten

Cruise schip

Norwegian Jade

Route

Vertrek 18:00

Lima is de Peruaanse hoofdstad en tevens de grootste stad van het land. Samen met de havenstad Callao vormt Lima het grootstedelijk gebied van de Zuid-Amerikaanse westkust. Het historische centrum van Lima staat sinds 1990 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door een culturele mix van westerse invloeden en inheemse culturen zijn er in Lima veel verschillende wijken te vinden. Ongeveer 40 km ten zuidoosten van Lima bevindt zich de archeologische opgraving Pachacamac. Hier zijn nog verschillende tempels te bezichtigen. Gevonden opgravingen kunt u in het museum bekijken.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

In het westen van Peru ligt het mooie havenstadje Salaverry. Deze stad telt ongeveer 15.000 inwoners en dient als haven voor Trujillo, de tweede grootste stad van Peru. In de omgeving bevinden zich diverse boeiende archeologische locaties waar u opgravingen kunt bewonderen. De Ruïnes van Chan Chan in Trujillo zijn een fascinerende bezienswaardigheid die tevens op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. De kleurrijke stad Trujillo biedt ook tal van waanzinnige bezienswaardigheden en activiteiten. Het Freedom Monument , de Kathedraal Basilica van St. Mary en de Botanische Tuinen zijn erg indrukwekkend.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Manta is een kustplaats in het westen van Zuid-Amerika, dat een aantrekkelijk klimaat en schitterende langgerekte stranden heeft. Het is de tweede grootste havenstad van het land. De stranden zijn perfect om diverse watersporten uit te oefenen of aan te leren, zoals kitesurfen, windsurfen, duiken en snorkelen. Manta is nog niet ontdekt door de meerderheid van de toeristen en is daarom perfect als u op uw gemak het echte Ecuador wilt ontdekken. Langs de kust kunt u heerlijk genieten van lokale gerechten terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Panama-stad is, zoals de naam impliceert, de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Panama. De stad staat vooral bekend om het Panamakanaal dat dagelijks gepasseerd wordt door ongeveer 40 schepen. Gelukkig is er naast deze populaire toeristenattractie nog veel meer te beleven en te zien. Zo zult u versteld staan van de invloeden van zowel de Verenigde Staten als de Spaanse kolonisten. Overal in de stad vindt u gigantische wolkenkrabbers die dateren uit de tijd dat de Amerikanen heersten. Bezoek Casco Viejo en waan u weer helemaal in het in de Spaanse kolonie.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Het vissersdorpje San Juan del Sur, waar lokale en buitenlandse toeristen vakantie vieren, ligt in het zuidwesten van Nicaragua, in het district van Rivas.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Acajutla ligt in het zuidwesten van El Salvador en is de belangrijkste industrie- en havenstad van El Salvador, gelegen aan de Stille Oceaan.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Lima-Callao, Peru naar San Diego, Verenigde Staten met de Norwegian Jade
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 20

U vaart op:

Norwegian Jade

Beleef uw droomreis op de Middellandse Zee of in de Caribbean met de Norwegian Jade. Dankzij de stijlvolle ingerichte hutten zult u uzelf helemaal thuis voelen aan boord. Probeer de specialiteiten-restaurants en laat uw vermaken door het entertainment.

Gerenoveerd in:

2022

Passagiers:

2402
Leer meer over Norwegian Jade

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 17 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Midden-Amerika vanaf Lima-Callao, Peru met de Norwegian Jade