greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17050913

Midden-Amerika vanaf Miami, United States met de Norwegian Encore

Norwegian Cruise Line
1 / 40
Gevarieerd eten in de vele restaurants aan boord
Geniet in de avond van verschillende lounges en clubs
Studio's speciaal geprijsd en ontworpen voor soloreizigers

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

21 Nachten

Cruise schip

Norwegian Encore

Route

Vertrek 17:30

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 06:00

Vertrek 14:00

Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.

Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.

Aankomst 20:00

Panama-stad is, zoals de naam impliceert, de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Panama. De stad staat vooral bekend om het Panamakanaal dat dagelijks gepasseerd wordt door ongeveer 40 schepen. Gelukkig is er naast deze populaire toeristenattractie nog veel meer te beleven en te zien. Zo zult u versteld staan van de invloeden van zowel de Verenigde Staten als de Spaanse kolonisten. Overal in de stad vindt u gigantische wolkenkrabbers die dateren uit de tijd dat de Amerikanen heersten. Bezoek Casco Viejo en waan u weer helemaal in het in de Spaanse kolonie.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Puerto Quetzal dient als de belangrijkste en grootste haven van Guatemala. Het is een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen. In de omgeving zijn talloze boeiende en fascinerende plekken te bezichtigen, waaronder een van de drie waanzinnige vulkanen die de horizon sieren. Ga lekker luieren in de hangmat in het zonnetje of verken de omgeving tijdens een adembenemende wandeling. Ook is het een echte aanrader om Antigua te bezoeken. Dit is de oude hoofdstad van het land en heeft tal van leuke straatjes, prachtige bloemen, mooie ruïnes en verschillende drinkgelegenheden.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Miami, United States naar Seattle, Verenigde Staten met de Norwegian Encore
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 28

U vaart op:

Norwegian Encore

Stap aan boord van het meest innovatieve en modernste schip van Norwegian ooit, de Norwegian Encore. Sinds de herfst van 2019 maakt dit schip, met thuishaven in Miami, de meest onvergetelijke cruises naar de prachtige eilanden van de Caribbean.

Bouwjaar:

2019

Passagiers:

3998
Leer meer over Norwegian Encore

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 21 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Midden-Amerika vanaf Miami, United States met de Norwegian Encore