greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17755506

Midden-Oosten vanaf Heraklion, Griekenland met de Mein Schiff 5

TUI Cruises
1 / 24
Premium All-Inclusive
Taal aan boord is Duits
Kinderprogramma voor alle leeftijden

Bestemming

Midden-Oosten

Reisduur

15 Nachten

Cruise schip

Mein Schiff 5

Eindpoort

Doha, Qatar

Route

Vertrek 22:00

Heraklion is de grootste stad van Kreta en de zetel van de katholieke bisschop van Kreta. Naast de monumenten en gebouwen, zoals de havenvesting Koules uit de 16de eeuw en de 5,5 km lange goed bewaarde Venetiaanse muren, nodigt de oude stad u uit om een museum te bezoeken of een wandeling te maken in de stad.

Aankomst 06:00

Vertrek 23:30

Port Said is de havenstad gelegen naast Caïro en was eind 19e eeuw de Egyptische stad van ondeugd en zonde. Vandaag de dag kunt u dit nog terug zien in de chaotische architectonische stijl. De hoofdstad van Egypte telt in totaal, als regio, 19 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Afrika en het Midden-Oosten en één van de grootste van de wereld. De belangrijkste bezienswaardigheid van deze stad, tevens ook de reden van de oprichting van de stad, is het Suezkanaal. Op de verhoogde promenade heeft u een prachtig uitzicht op het kanaal.

Aankomst 03:30

Vertrek 17:00

Suezkanaal, Egypte

Aankomst 07:00

Vertrek 23:30

Safaga is een sprookjesachtig vissersdorp dat een uniek karakter heeft doordat het zowel een havenstad als een toeristische badplaats is. Dankzij de azuurblauwe wateren en riffen die dicht bij de stranden liggen, is het een ideale plek om te snorkelen of duiken. Tevens is Safaga aan het groeien als een vakantiebestemming door haar imponerende zandstranden en duinen waar u lekker kunt luieren en zonnebaden. Als u liever actief blijft met het mooie weer, kunt u ook surf- of kitelessen volgen bij een van de scholen of een leuke tour doen door de stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Oman, Muscat, is gelegen in het noordoosten van het land aan de Golf van Oman. Het land werd vroeger bezet door de Portugezen en dat heeft zijn sporen nagelaten in de forten en huizen. Muscat heeft een aantal prachtige stranden, parken en een gracht, die naast de grote Sultan Qaboos moskee tot de bezienswaardigheden van deze stad behoren. Ook kunt u in Muscat de traditionele Oosterse markten bewonderen.

Aankomst 14:00

In de Arabische staat Dubai leven rond de 1,8 miljoen inwoners. De meerderheid van de inwoners leeft in de stad. Dubai is bijzonder vanwege haar moderne en futuristische bouwprojecten. Van wolkenkrabbers tot kunstmatig aangelegde eilanden tot pretparken. Bijna alles wat u kunt bedenken is er te vinden. Dubai biedt u eindeloos lange stranden, eersteklas watersportmogelijkheden, woestijnsafari's en een enorm aanbod aan winkelmogelijkheden.

Aankomst 13:00

Doha, wat letterlijk 'de grote boom' betekent, is de hoofdstad van Qatar en ligt direct aan de Perzische Golf. Doha is een zeer snel groeiende stad, die door zijn gestaagde vooruitgang indrukwekkend overkomt. De meerderheid van de bevolking zijn dan ook expats en dat aantal groeit nog elke maand. De skyline van Doha wordt gedomineerd door flatgebouwen in markante Arabische stijl. Ook een echte bezienswaardigheid is het park gelegen aan de halfronde baai, deze is nagemaakt aan de hand van een voorbeeld in Nice.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Fooien
  • Belastingen en havengelden
  • Espressomachine in de hut (2 capsules per dag)
  • Premium All-Inclusive Geniet van ultieme service met meer dan 100 merkdranken aan boord (frisdranken, bier, wijn, cocktails, longdrinks, sterke dranken, speciale koffiesoorten etc.)
  • Gebruik van de sauna's en de sport-en wellnessfaciliteiten
  • Suites en Junior Suites: Excellence Service
  • Gekwalificeerde kinderopvang
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Gevarieerd entertainment
  • Duitstalige gids

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 17

U vaart op:

Mein Schiff 5

Mein Schiff 5, is toegewijd aan het welzijn van de gasten. Geniet van een vertrouwde en elegante sfeer aan boord en beleef veel plezier aan de vele activiteiten. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke reis.

Bouwjaar:

2016

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2534
Leer meer over Mein Schiff 5

Wie reist er?

Volwassenen15+ jaren
2
Kinderen0-14 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 15 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor TUI Cruises.

Midden-Oosten vanaf Heraklion, Griekenland met de Mein Schiff 5