greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17088523

Midden-Oosten vanaf Istanbul, Turkije met de Nautica

Oceania Cruises
1 / 21
Exclusieve kunstverzameling aan boord
Breid uw kennis uit in de wijnproeverij
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Midden-Oosten

Reisduur

20 Nachten

Cruise schip

Nautica

Route

Vertrek 17:00

Ervaar de magische ontmoetingsplek van oost en west met prachtige bezienswaardigheden. Istanbul ligt aan de noordelijke oever van de Marmara Zee, tussen de Middellandse Zee en de Zwarte Zee in. Istanbul ligt in het Europese Tracië en het Aziatische Anatolië en is daarmee de enige metropool, dat zich op twee continenten bevindt. Talrijke musea, theaters, operahuizen, paleizen en moskeeën nodigen u uit voor een bezoek. Daarnaast vindt u er ook verscheidene cafés, waar charmante dames in uw koffiedik kijken om uw toekomst te voorspellen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Tenedos is een Turks eiland, vernoemd naar de Griekse held Tenes. Het eiland ligt 5 kilometer voor de Turkse kust, tegenover de stad Troje, dat bekend was van de wereldberoemde Griekse mythologische verhalen uit de Iliad van Homerus. In de Trojaanse oorlog speelde het eiland een zeer strategische rol. Vanaf de baai van Tenedos zouden de Grieken hebben gewacht met de laatste aanval voor de val van Troje.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Kusadasi ligt aan de Turkse Egeïsche kust en heeft ongeveer 59.000 inwoners. Vele zandstranden zijn gevestigd in en rond Kusadasi. Het hoogtepunt van Kusadasi is zonder twijfel de ruïnes van Efeze. Een van de oudste, grootste en belangrijkste steden van Klein-Azië bevindt zich daar.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het favoriete eiland van de zonnegod Helios, Rhodos, ligt in het oosten van de Egeïsche Zee en is het hoofdeiland van de Dodekanesos. Rhodos beschikt over witgekalkte huizen en de Akropolis, wat een van de belangrijkste bezienswaardigheden zijn op het Griekse eiland.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

De op een na grootste stad van Cyprus, Limassol, ligt in het zuiden van het eiland aan de Middellandse Zee. Naast een mooie strandpromenade, dat tussen de zee en een park ligt en waar regelmatig moderene kunstwerken tentoongesteld worden, biedt Limassol een museum voor de volkskunde en een middeleeuws museum. Het museum met middeleeuwse vondsten bevindt zich in het kasteel van Limassol.

Aankomst 06:00

De derde grootste stad van Israël, Haifa, ligt in het noorden van Israël op de noordelijke helling van de berg Karmel aan de Middellandse Zee. De stad was vroeger een belangrijke havenstad. Vanaf de Louis Promenade heeft u een leuk en uniek uitzicht over de hele stad. De Louis Promenade leidt u ook naar de tuinen van Bahai, een van de vele bezienswaardigheden van Haifa. Vanuit de stad zijn ook dergelijke excursies te boeken naar bijvoorbeeld de Druzendorpen die zich al eeuwenlang vestigen in het Karmelgebergte.

Aankomst 06:00

Vertrek 20:00

De stad Aqaba ligt aan de Golf van Aqaba en is de enige zeehaven van Jordanië. Het is een zeer geliefde reisbestemming onder duikers en biedt meerdere schitterende koraalriffen om te verkennen. Ook is het een geweldige bestemming om een ritje op een kameel te maken door de woestijn waarna u lekker af kunt koelen in de zee. Het hele jaar door zijn de temperaturen ongeveer tussen de 7 en 37 °C en is het water op een aangename temperatuur om te zwemmen en duiken. Ook zijn er in Aqaba leuke winkeltjes met streekproducten en mooie souvenirs.

Aankomst 07:00

Luxor ligt aan de oostelijke oever van de Nijl en is sinds december 2009 de bestuurszetel van het nieuwe gouvernement Al-Uqsur. De tempel van Luxor werd grotendeels gebouwd onder de heerschappij van Amenphis III en is belangrijk voor de verering van de God Amun. In Luxor zijn indrukwekkende tempels te bezichtigen zoals de Karnak. Vanaf elk punt in de stad kunt u deze massale tempel bezichtigen. In het Dal der Koningen kunt u graven van farao’s bewonderen. Wat ook de moeite waard is, is een bezoek aan het Mummificatie-museum.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 11

U vaart op:

Nautica

De Nautica schittert met haar prachtige charme en karakter. Dit elegante schip breng u naar de mooiste plekken ter wereld. Aan boord wordt aan de hoogste normen voldaan en zult u genoeg entertainment ervaren.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

684
Leer meer over Nautica

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 20 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Midden-Oosten vanaf Istanbul, Turkije met de Nautica