greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17048846

Midden-Oosten vanaf Mumbai (Bombay), India met de Silver Dawn

Silversea
1 / 31
Het nieuwste schip van Silversea Cruises
Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
Acht eetgelegenheden aan boord

Bestemming

Midden-Oosten

Reisduur

15 Nachten

Cruise schip

Silver Dawn

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Aan de westkust van India ligt de spectaculaire stad Mumbai. Hier kunt u genieten van adembenemende bouwwerken, zoals de 26 meter hoge triomfboog ‘Gateway of India’ en Taj Mahal Palace. Heel bijzonder zijn de Elephant Caves. Dit schitterende grottennetwerk bevindt zich op het nabijgelegen Elephanta Island. Daarnaast kunt u smullen van heerlijke curry- en tandoori gerechten en andere specialiteiten uit de voortreffelijke Indiase cuisine. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Mani Bhavan Gandhi Museum en natuurlijk te genieten van het heerlijke, aangename weer in Mumbai. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Salalah, een kuststad in Oman wordt ook wel de tweede stad van het Sultanaat genoemd, mede doordat de stad bijna 200.000 inwoners telt. Door de relatief milde temperaturen is het erg aangenaam om deze stad eens goed te ontdekken. De stad die enorme welvaart kende door de handel in wierrook, trekt tegenwoordig veel toeristen die oude gebruiken willen ontdekken, de oude stad 'Sumhuram' willen bezichtigen of gewoon willen genieten van de uitgestrekte witte stranden.

Aankomst 07:00

Safaga is een sprookjesachtig vissersdorp dat een uniek karakter heeft doordat het zowel een havenstad als een toeristische badplaats is. Dankzij de azuurblauwe wateren en riffen die dicht bij de stranden liggen, is het een ideale plek om te snorkelen of duiken. Tevens is Safaga aan het groeien als een vakantiebestemming door haar imponerende zandstranden en duinen waar u lekker kunt luieren en zonnebaden. Als u liever actief blijft met het mooie weer, kunt u ook surf- of kitelessen volgen bij een van de scholen of een leuke tour doen door de stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 23:00

Petra (Aqaba), Jordanië

Aankomst 04:00

Vertrek 18:00

Suezkanaal, Egypte

Aankomst 07:00

Vertrek 07:00

Deze Israëlische stad in het noorden gelegen luisterde vroeger naar de naam Azostos, de Griekse vertaling. De havenstad Ashdod is het optimale vertrekpunt voor een uitstapje naar Jeruzalem aan de Dode Zee. Vanaf Givat Yonah heeft u een geweldig uitzicht over de Israëlische stad. De promenade en de dierentuin in het noordwesten van Ashdod nodigen u uit voor een heerlijke wandeling. Naast talrijke oorlogsmonumenten biedt Ashdod verschillende musea en betoverende parken.

De derde grootste stad van Israël, Haifa, ligt in het noorden van Israël op de noordelijke helling van de berg Karmel aan de Middellandse Zee. De stad was vroeger een belangrijke havenstad. Vanaf de Louis Promenade heeft u een leuk en uniek uitzicht over de hele stad. De Louis Promenade leidt u ook naar de tuinen van Bahai, een van de vele bezienswaardigheden van Haifa. Vanuit de stad zijn ook dergelijke excursies te boeken naar bijvoorbeeld de Druzendorpen die zich al eeuwenlang vestigen in het Karmelgebergte.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 24

U vaart op:

Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 15 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Midden-Oosten vanaf Mumbai (Bombay), India met de Silver Dawn