greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17764485

Noorwegen vanaf Dublin, Ierland met de Sirena

Oceania Cruises
1 / 42
Uiterst luxe cabines
Samengang van traditie en moderniteit
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Europa

Reisduur

35 Nachten

Cruise schip

Sirena

Start poort

Dublin, Ierland

Route

Vertrek 21:00

Dublin is met meer dan 505.000 inwoners de grootste stad van Ierland. Hier vindt u naast talrijke gebouwen, monumenten en kerken ook vele musea, theaters, parken en groene zones. Op Phoenix Park vind u de woonplaats van de Ierse president en de Amerikaanse Ambassadeur. In het grootste park van de stad leven tevens wilde dieren en in de Tempel Bar wijk is 's nachts veel bedrijvigheid. De cultuurwijk staat bekend om haar talrijke pubs en live muziek. Ook een bezoek waard is de Guinness brouwerij, waar al sinds 1759 donker bier gebrouwen wordt.

Aankomst 06:15

Vertrek 17:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Ullapool is een kustplaatsje in het district Highland in Schotland op Loch Broom. Met zijn ongeveer 1500 inwoners is Ullapool de grootste nederzetting in het zeer dunbevolkte noordwestelijke Highlands. Ullapool is opgericht in 1788 als een haven voor de haringvisserij. De haven is nog steeds het centrum van de plaats en dient ook als een aanmeerpunt voor vissersboten en jachten.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Lerwick is de grootste stad op het Shetland eiland en werd in de 17de eeuw gesticht. Hoewel de stad in de geschiedenis verschillende keren is afgebrand, is het tegenwoordig een belangrijke haven voor de handel en toerisme. Breng een bezoek aan Fort Charlotte, een vesting uit het jaar 1665, dat als bescherming werd gebouwd tegen de Nederlandse vloot. In het Shetland museum ervaart u de geschiedenis van het land. Maar ook een bezoek aan het visserijhuisje uit de 18de eeuw mag zeker niet ontbreken.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Haugesund is een commerciële stad in Noorwegen. Het is gelegen tussen Bergen en Stavanger aan de Noordzeekust.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

-

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Het magische Trondheim in Noorwegen is het hele jaar door bewonderenswaardig. De knusse gekleurde huisjes die de oever van de Nidelva rivier sieren zijn zowel met zonnig weer een leuk gezicht als met een flinke laag sneeuw over de daken tijdens het winterseizoen. Trondheim is de op twee na grootste stad van Noorwegen en zal u weten te charmeren met zijn mooie natuur, historische gebouwen en boeiende musea. Ook zijn er schitterende wandel- en fietsroutes voor de actieve reizigers.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De prachtige havenstad is na een verwoestende brand in het jaar 1904 in jugendstil stijl opnieuw opgebouwd. Voor een mooi uitzicht over de unieke stad kunt het beste de berg Aksla beklimmen. De 418 traptreden leiden u van het stadspark naar de top van de berg. Om meer te weten te komen over wat er is gebeurd, kunt u een bezoek brengen aan het Ålesunds Museum. Een bezoek aan Ålesund wordt vaak gecombineerd met een bezichtiging van de Geirangerfjord en/of Hjørundfjord.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Oslo, ook wel bekend als de groene stad, wacht op u met talloze bezienswaardigheden en de typische Scandinavische flair. Geniet van het fascinerende Oslo. U kunt hier kennis maken met de Noorse openheid en vriendelijkheid van de bewoners. Bezienswaardigheden die u niet wilt missen zijn het koninklijke kasteel, het regeringsgebouw Storting en het stadhuis, waar elk jaar de Nobelprijs uitreikingen plaats vinden. Voor het kopen van cadeaus en souvernirs kunt u een wandeling maken door de populaire winkelstraat, Karl Johans Gate, maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 15

U vaart op:

Sirena

De Sirena, gebaseerd op de recent gerestaureerde Nautica, is een schitterend schip. Luxe cabines, gedetailleerde en elegante inrichting, en eerste klas restaurants; de Sirena voldoet aan de allerhoogste eisen.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

648
Leer meer over Sirena

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 35 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Noorwegen vanaf Dublin, Ierland met de Sirena