greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17097218

Noorwegen vanaf Hamburg, Duitsland met AIDAbella

AIDA Cruises
1 / 24
Wellness Oase met Afrikaanse sfeer
Vaticaanse gemaskerd bal
Exotische cocktailnachten

Bestemming

Europa

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

AIDAbella

Route

Vertrek 18:00

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Kristiansand ligt aan de Noordzee in het zuiden van Noorwegen en is een fantastische plek voor natuur- en cultuurliefhebbers. U kunt er leuke kunstmusea bezoeken of een bezoekje brengen aan het pittoreske kunstenaarscafé Vaktbua, waar u tevens lekker kunt lunchen. Ook zijn er mooie kerken te bezoeken, zoals de Oddernes Kerk met schitterend houtenwerken en structuren en een prachtige orgel. In de omgeving bevinden zich diverse natuurparken en ook het eilandje Odderøya is een echte aanrader. Deze voormalige marinebasis is nu een fantastische plek om te wandelen en fietsen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Oslo, ook wel bekend als de groene stad, wacht op u met talloze bezienswaardigheden en de typische Scandinavische flair. Geniet van het fascinerende Oslo. U kunt hier kennis maken met de Noorse openheid en vriendelijkheid van de bewoners. Bezienswaardigheden die u niet wilt missen zijn het koninklijke kasteel, het regeringsgebouw Storting en het stadhuis, waar elk jaar de Nobelprijs uitreikingen plaats vinden. Voor het kopen van cadeaus en souvernirs kunt u een wandeling maken door de populaire winkelstraat, Karl Johans Gate, maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Göteborg is niet alleen de op een na grootste stad van Zweden, maar ook de mooiste plaats van het land. Gelegen aan de monding van de rivier Göta Älv, welke uitmondt in de Atlantische Oceaan, profiteert de stad van haar positie als cultureel centrum van Zweden. Binnen de stad zijn de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden goed te voet te bereiken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

Århus is de op een na grootste stad van Denemarken. De plaats is al bewoond tijdens de tijd van de Vikingen. U kunt bijvoorbeeld het openluchtmuseum "Den Gamle By" of de dom van Århus bezoeken.

Aankomst 08:00

Maak gebruik van de gelegenheid om een wandeling door de stad te maken. De hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein is wereldwijd bekend door de Kieler zeilweek, waarbij duizenden mensen uit de hele wereld naar de havenstad komen. Naast de vele museas en de haven van Kiel heeft de stad nog veel meer te bieden, bijvoorbeeld de Marinewijk, de U-boot Memorial, de botanische tuinen of het Olympisch dorp in Kiel-Schilksee.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 17

U vaart op:

AIDAbella

De AIDAbella voert u naar de meest geweldige oorden en biedt u een cruise aangepast aan uw wensen. Laat u betoveren door een van de spectaculaire danshows of ontspan in het enorme wellnesscentrum. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bouwjaar:

2008

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2050
Leer meer over AIDAbella

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

Noorwegen vanaf Hamburg, Duitsland met AIDAbella