greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762821

Noorwegen vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Silver Spirit

Silversea
1 / 25
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Neem een duik in het verwarmde zwembad
Ontspan in de sfeervolle lounge

Bestemming

Noord-Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Silver Spirit

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Vik is een gemeente dat bestaat uit vijf plaatsen. Het ligt in de Noorweegse provincie Sogn og Fjordane. De gemeente biedt haar bezoekers een wonderschoon fjord en talrijke bezienswaardigheden aan. Een voorbeeld hiervan is de staafkerk Hopperstad uit de 12e eeuw. Verder kunt u van het adembenemende landschap genieten tijdens een wandeling.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De stad Olden ligt aan de Innvik Fjord in Noorwegen. Vanaf hier kunt u uitstapjes naar de Briksdal gletsjer ondernemen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De kleine stad met circa 2.000 inwoners is een ideaal vertrekpunt voor uitstapjes in de omgeving. In de zomer kunt u met een museumtrein tot aan Bjorli en weer terug rijden. Bovendien is de plaats een geliefd uitgangspunt voor een tocht over de Trollenroute. Vanuit hier heeft men een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Het magische Trondheim in Noorwegen is het hele jaar door bewonderenswaardig. De knusse gekleurde huisjes die de oever van de Nidelva rivier sieren zijn zowel met zonnig weer een leuk gezicht als met een flinke laag sneeuw over de daken tijdens het winterseizoen. Trondheim is de op twee na grootste stad van Noorwegen en zal u weten te charmeren met zijn mooie natuur, historische gebouwen en boeiende musea. Ook zijn er schitterende wandel- en fietsroutes voor de actieve reizigers.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

De studentenstad Molde biedt voor elke bezoeker iets. U hebt een adembenemend uitzicht vanaf de berg Varden (407 m) en de berg Tusten (696 m).

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Kristiansand ligt aan de Noordzee in het zuiden van Noorwegen en is een fantastische plek voor natuur- en cultuurliefhebbers. U kunt er leuke kunstmusea bezoeken of een bezoekje brengen aan het pittoreske kunstenaarscafé Vaktbua, waar u tevens lekker kunt lunchen. Ook zijn er mooie kerken te bezoeken, zoals de Oddernes Kerk met schitterend houtenwerken en structuren en een prachtige orgel. In de omgeving bevinden zich diverse natuurparken en ook het eilandje Odderøya is een echte aanrader. Deze voormalige marinebasis is nu een fantastische plek om te wandelen en fietsen.

Aankomst 08:00

Oslo, ook wel bekend als de groene stad, wacht op u met talloze bezienswaardigheden en de typische Scandinavische flair. Geniet van het fascinerende Oslo. U kunt hier kennis maken met de Noorse openheid en vriendelijkheid van de bewoners. Bezienswaardigheden die u niet wilt missen zijn het koninklijke kasteel, het regeringsgebouw Storting en het stadhuis, waar elk jaar de Nobelprijs uitreikingen plaats vinden. Voor het kopen van cadeaus en souvernirs kunt u een wandeling maken door de populaire winkelstraat, Karl Johans Gate, maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 16

U vaart op:

Silver Spirit

Geniet van het meest luxueuze en grootste schip van de Silversea vloot. Aan boord van de Silver Spirit kunt u zes restaurants vinden, waar u prachtig gepresenteerde gerechten kunt proeven. Ontdek het nu.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

608
Leer meer over Silver Spirit

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Noorwegen vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Silver Spirit