greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16810688

Noorwegen vanaf Reykjavik, IJsland met de Norwegian Prima

Norwegian Cruise Line
1 / 35
Eerste schip in de Prima-Klasse!
Grootste keuze uit Suites van de zee
Modern Premium schip

Bestemming

Europa

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Norwegian Prima

Route

Vertrek 18:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.

Aankomst 06:00

Vertrek 16:00

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Aankomst 11:00

Vertrek 22:00

De prachtige havenstad is na een verwoestende brand in het jaar 1904 in jugendstil stijl opnieuw opgebouwd. Voor een mooi uitzicht over de unieke stad kunt het beste de berg Aksla beklimmen. De 418 traptreden leiden u van het stadspark naar de top van de berg. Om meer te weten te komen over wat er is gebeurd, kunt u een bezoek brengen aan het Ålesunds Museum. Een bezoek aan Ålesund wordt vaak gecombineerd met een bezichtiging van de Geirangerfjord en/of Hjørundfjord.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De kleine stad Måløy leeft van de visvangst. De 1224 meter lange brug bij Måløy is een echte eye-catcher.

Aankomst 06:00

Vertrek 17:00

Aan het einde van de Geirangerfjord ligt het kleine betoverende plaatsje Geiranger. In de zomermaanden leven hier circa 2.000 inwoners. Vanaf de Adlerkehre heeft u vanaf een hoogte van 1.495 meter een fantastisch uitzicht over het plaatsje met bijbehorende baai. De Geirangerfjord is zeker een bezoek waard. Deze staat sinds 2005 op de wereldergoedlijst van UNESCO. In het stadje wonen slechts 300 mensen. Zij focussen zich vooral op toerisme en daarom is er een souvenirwinkeltje en verschillende mogelijkheden voor lekker eten.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Zeebrugge ligt in het Vlaamse gewest van België. Het stadje heeft ongeveer 3.865 inwoners en is gelegen in de directe omgeving van Brugge. Brugge wordt vooral gekenmerkt door zijn middeleeuwse oude binnenstad, vestingwerken en windmolens. Aangezien Brugge niet werd beïnvloed door oorlog of grote branden, is de stad in zeer goede staat bewaard gebleven. Het is te voet te verkennen, maar ook per boot. Lokale attracties zijn onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, diverse musea en de vier stadspoorten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Reykjavik, IJsland naar Southampton (Londen), Engeland met de Norwegian Prima
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 26

U vaart op:

Norwegian Prima

De Norwegian Prima wordt het eerste van zes schepen in de nieuwe scheepsklasse - de Prima-Klasse. De eerste afvaarten zullen plaatsvinden in de zomer van 2022!

Bouwjaar:

2022

Passagiers:

3215
Leer meer over Norwegian Prima

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Noorwegen vanaf Reykjavik, IJsland met de Norwegian Prima