greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762797

Noorwegen vanaf Tromsø, Noorwegen met de Silver Shadow

Silversea
1 / 45
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Geniet van het uitzicht in het panorama lounge
Neem een gokje in de casino

Bestemming

Noord-Europa

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Silver Shadow

Rederij

Silversea

Route

In de grootste stad van Noorwegen, Tromsø, vindt u niet alleen de meest noordelijke universiteit, maar ook de meest noordelijke kathedraal van de wereld genaamd IJszeekathedraal. De stad heeft een veelbewogen geschiedenis. De belangrijkste bezienswaardigheid is het ervaringscentrum Polaria. Hier kunt u kennis maken met het poolgebied. U kunt hier onder andere meer te weten te komen over de verschillende poolexpedities. Om een beeld te krijgen van de stad en haar omgeving is een tocht met de kabelbaan zeker een aanrader.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Narvik ligt in het noorden van de poolcirkel en is een belangrijke haven voor de verscheping van ijzererts uit Zweden. Vanwege de warme golfstroom is de haven van deze stad Narvik het hele jaar ijsvrij. Bovendien heerst er een mild klimaat.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

In Leknes kunt u heerlijk slenteren door het kleine plaatsje en een bezoek brengen aan het Vikingmuseum in Borg.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De inwoners van deze stad leven voornamelijk van de visvangst. De stad werd in de Tweede Wereldoorlog bijna volledig verwoest. De reconstructie werd deels in de oude stijl teruggevoerd.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Aan het einde van de Geirangerfjord ligt het kleine betoverende plaatsje Geiranger. In de zomermaanden leven hier circa 2.000 inwoners. Vanaf de Adlerkehre heeft u vanaf een hoogte van 1.495 meter een fantastisch uitzicht over het plaatsje met bijbehorende baai. De Geirangerfjord is zeker een bezoek waard. Deze staat sinds 2005 op de wereldergoedlijst van UNESCO. In het stadje wonen slechts 300 mensen. Zij focussen zich vooral op toerisme en daarom is er een souvenirwinkeltje en verschillende mogelijkheden voor lekker eten.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De prachtige havenstad is na een verwoestende brand in het jaar 1904 in jugendstil stijl opnieuw opgebouwd. Voor een mooi uitzicht over de unieke stad kunt het beste de berg Aksla beklimmen. De 418 traptreden leiden u van het stadspark naar de top van de berg. Om meer te weten te komen over wat er is gebeurd, kunt u een bezoek brengen aan het Ålesunds Museum. Een bezoek aan Ålesund wordt vaak gecombineerd met een bezichtiging van de Geirangerfjord en/of Hjørundfjord.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Seydisfjørdur is een klein stadje in de oostfjorden van IJsland waar u overrompeld wordt door het ruisende water van de watervallen. Het stadje met nog geen 700 inwoners wordt gezien als het meest pittoreske stadje van IJsland. Nergens in IJsland zijn de oude houten gebouwen zo goed onderhouden als hier. Het middelpunt van de stad is toch wel het oude kerkje dat, dankzij de kleur, ook wel het blauwe kerkje genoemd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Húsavík is een prachtig vissersdorpje in het noorden van IJsland met ca. 3.000 inwoners en ligt ongeveer 60 km ten zuiden van de poolcirkel. Húsavík was de eerste plaats in IJsland waar de eerste Vikingen aanlegde rond het jaar 861. Sindsdien leven de inwoners hier vooral van de visserij en tegenwoordig ook van het toerisme. Onder de toeristen is deze stad vooral bekend om de walvis-spot-tochten en wordt dus ook wel de 'Whale Watching Capital of Europe' genoemd.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 33

U vaart op:

Silver Shadow

Kom aan boord van de Silver Shadow en geniet van een elegant interieur. Aan boord van het schip, die tot de Millennium klasse behoord wordt een speciale nadruk gelegd op de hartverwarmende service en bijzondere luxe.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

392
Leer meer over Silver Shadow

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Noorwegen vanaf Tromsø, Noorwegen met de Silver Shadow