greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17628099

Ontdek het waanzinnige Da Nang

Silversea
1 / 20
Nieuw luxe schip
Meer als gewoon een cruisereis!
Nieuwste in de vloot!

Bestemming

Azië

Reisduur

28 Nachten

Cruise schip

Silver Nova

Rederij

Silversea

Eindpoort

Tokio, Japan

Route

Vertrek 23:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 07:00

De havenstad Laem Chabang ligt aan de Golf van Thailand en heeft vanwege de gunstige ligging de grootste haven van Thailand. De wonderschone stranden en de naastgelegen geliefde golfbaan nodigen u uit om heerlijk te gaan ontspannen. Dankzij de warme temperaturen gedurende het hele jaar kunt u hier lekker gebruik van maken. In de stad vindt u vele mooie pittoreske kanaaltjes, Boeddhistische tempels en de lekkerste restaurants om van Thaise gerechten te smullen. Ook kunt u fascinerende musea bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Space Inspirium waar u leuke weetjes over de ruimte te weten komt.

Aankomst 12:00

Ho Chi Minhstad is de grootste stad van Vietnam met ongeveer 7,1 miljoen inwoners. Tot 1975 was de stad bekend onder de naam Saigon. Ho Chi Minhstad ligt ten noorden van de Mekong Delta en aan de westelijke oever van de rivier de Saigon. In de stad zijn tal van theaters en musea te vinden waar onder andere kunstvoorwerpen en schilderijen uit de geschiedenis van Vietnam worden tentoongesteld. Ook zijn er spectaculaire gebouwen te vinden, zoals het hoofdpostkantoor en andere religieuze gebouwen. Daarnaast horen ook diverse parken tot de bezienswaardigheden van Ho-Chi-Minh.

Aankomst 07:00

Vertrek 23:00

Da Nang ligt in centraal Vietnam en beschikt over een natuurlijke haven, die de stad tot een van de belangrijkste handelspunten maakt van de Grote Oceaan. Tot de bezienswaardigheden horen naast het Cham museum, de kathedraal en China Beach, ook het Mamorgebergte en de Wolkenpass. Deze bevinden zich op slechts 22 km ten noorden van Da Nang. De Wolkenpas, of ook wel Hai-Van-Pas genoemd, vormt een natuurlijk grens en scheidt twee weersoorten tussen Noord- en Zuid-Vietnam van elkaar. De pas is rond de 20 km lang en is 496 meter hoog. Op heldere dagen heeft men vanuit daar een fantatisch uitzicht op Da Nang en Lang Co, een klein plaatsje achter de Wolkenpas.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Hanoi is de hoofdstad van de Socialistische Republiek Vietnam. De stad biedt Vietnamese charme en nodigt u uit om een aantal tempels, zoals de tempel van de Jade Mountain, te bezoeken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 8

U vaart op:

Silver Nova

Het innovatieve horizontale ontwerp van de Silver Nova biedt een nieuwe dimensie in luxe cruisen. Van openbare ruimtes tot een gloednieuwe selectie suites met 270˚ uitzicht naar achteren, Silver Nova is de toekomst van onze vloot. Meer details worden binnenkort onthuld!

Bouwjaar:

2023

Passagiers:

728

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 28 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.