greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17796851

Oostelijke Middellandse Zee vanaf Dubrovnik, Kroatië met de Seabourn Quest

Seabourn
1 / 42
Sky Bar met uitzicht op het terras van het zwembad
Grand Salon met lezingen, live-muziek en evenementen
Uitschuifbare watersport jachthaven

Bestemming

Zuid-Europa

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Seabourn Quest

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 17:00

Dubrovnik werd in 1979 in de UNESCO werelderfgoedlijst opgenomen en is vandaag de dag een belangrijk kuuroord. Naar schatting heeft Dubrovnik 43.770 inwoners. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadsmuur uit het jaar 1300 en het Franciscanenklooster met apotheek. Een aardbeving in 1667 heeft veel verwoestingen toegebracht aan de stad, maar prachtige gebouwen zijn hier nog altijd aanwezig.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Het eiland Korcula wordt ook wel het "groene eiland" genoemd, omdat het wordt gekenmerkt door groene heuvels. Belangrijkste trekpleisters van het eiland zijn de oude stad van Korcula en de ontelbare prachtige stranden.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De Italiaanse havenstad Brindisi ligt in gelijknamige regio Bindisi. Ervaar de romantische oude Italiaanse havenstad met al zijn bezienswaardigheden.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Sarande is een havenstad in het zuiden van Albanië. Sarande is een populaire badplaats met de charme van een klein kustplaatsje. Veel Albanezen brengen hun huwelijksreis door in Sarande.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Zakynthos is na Corfu en Kefalonia het derde grootste en meest zuidelijke eiland van de Ionische eilanden. De hoofdstad van het eiland is de gelijknamige stad. Een bijzonder bezienswaardigheid is het Marine National Park, waar het leven en de broedplaats van de zeeschildpad Caretta wordt getoond. Vanaf sommige bergen heeft u een prachtig uitzicht over het eiland en de omgeving.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Volgens een legende kreeg de stad haar naam van haar stichter, koning Nauplios, wiens zoon Palamedes de listige Odysseus wist te ontmaskeren toen deze krankzinnigheid voorwendde om niet aan de Trojaanse Oorlog te hoeven deelnemen. Overigens was deze Palamedes niet de eerste de beste: hij gold als de uitvinder van de dobbelstenen en het schaakspel, waarmee hij de Griekse soldaten vóór Troje de verveling van het lange wachten wilde besparen.

Aankomst 07:00

Piraeus is de historische haven van Athene. Athene is de hoofdstad van Griekenland en heeft meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is een cultureel, historisch en commercieel centrum en daarnaast ook een van de belangrijkste steden van Zuidoost-Europa. Tot de bezienswaardigheden behoren ongetwijfeld het Akropolis en het klooster van Daphni. Het Akropolis staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het klooster sinds 1990. Daarnaast biedt Athene een ruime keuze aan musea. De combinatie van de geschiedenis, de charme en de schoonheid van de stad zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 35

U vaart op:

Seabourn Quest

In 2011 begon het derde schip van Seabourn aan zijn reis. Laat u betoveren door beeldschone bestemmingen en geniet tegelijkertijd van een ontspannende atmosfeer, exclusieve luxe en onvergetelijke ervaringen.

Bouwjaar:

2011

Passagiers:

450
Leer meer over Seabourn Quest

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

Oostelijke Middellandse Zee vanaf Dubrovnik, Kroatië met de Seabourn Quest