greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17406123

Oostelijke Middellandse Zee vanaf Istanbul, Turkije met de L'Austral

Ponant
1 / 30
Megajacht met zorgvuldig gekozen interieur
Geïnspireerd door Franse elegantie
Spa in samenwerking met "Sothys"

Bestemming

Oostelijke Middellandse Zee

Reisduur

8 Nachten

Cruise schip

L'Austral

Rederij

Ponant

Route

Vertrek 18:00

Ervaar de magische ontmoetingsplek van oost en west met prachtige bezienswaardigheden. Istanbul ligt aan de noordelijke oever van de Marmara Zee, tussen de Middellandse Zee en de Zwarte Zee in. Istanbul ligt in het Europese Tracië en het Aziatische Anatolië en is daarmee de enige metropool, dat zich op twee continenten bevindt. Talrijke musea, theaters, operahuizen, paleizen en moskeeën nodigen u uit voor een bezoek. Daarnaast vindt u er ook verscheidene cafés, waar charmante dames in uw koffiedik kijken om uw toekomst te voorspellen.

Aankomst 12:00

Vertrek 19:00

Tenedos is een Turks eiland, vernoemd naar de Griekse held Tenes. Het eiland ligt 5 kilometer voor de Turkse kust, tegenover de stad Troje, dat bekend was van de wereldberoemde Griekse mythologische verhalen uit de Iliad van Homerus. In de Trojaanse oorlog speelde het eiland een zeer strategische rol. Vanaf de baai van Tenedos zouden de Grieken hebben gewacht met de laatste aanval voor de val van Troje.

Aankomst 12:00

Vertrek 23:00

Het eiland Patmos is een Grieks eiland en heeft slechts 3000 inwoners. Men kan het klooster van St. John bezoeken, dat gelegen is op de hoogste heuvel op het eiland.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Symi is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat op ongeveer 9 km ten westen van het Turkse vasteland en 23 km ten noorden van Rhodos is gelegen. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren onder andere het klooster Panormitis en de haven.

Thira behoort tot de eilandengroep Santorini en ligt in de Zuid-Egeïsche vulkaangordel. In het westelijke deel van Thira kan duidelijk zien dat Santorini bestaat uit de overblijfselen van een vulkaan. De kraterrand en andere spectaculaire bezienswaardigheden getuigen dat er een vulkaanuitbraak heeft plaatsgevonden circa 1.600 jaren voor Chr. Het bewoonde gedeelte van het eiland staat bekend om haar mooie witte dorpen met gekleurde vensters en blauwe koepels. Naast historische bezienswaardigheden vindt u op het eiland ook veel adembenemende stranden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Amorgos is het meest oostelijke eiland van de Griekse Cycladen eilanden. Het eiland in de Egeïsche Zee heeft circa 1.800 inwoners. Wanneer u op het eiland bent, dan moet u in ieder geval niet een bezoek aan het rotsklooster Oanagia Chozoviotissa op top van de stijle helling van de Profitis-Ilias overslaan. Het klooster is erg interessant vanwege haar architectuur.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Antiparos is een klein zustereiland van Paros, welke in het noorden ligt. De grootste plaats Antiparos bevindt zich op het noordoosten van het eiland, waar ook de veerboten arriveren, die Antiparos verbinden met Paros. Geniet van de charme van de grotendeels ongerepte natuur van dit eiland.

Vertrek 18:00

Het Griekse eiland Milos staat bekend om zijn kleurrijke huizen die zich direct aan de kust zijn gevestigd en in de winter en dienen als stallingsplaats voor de vissersboten. De havens van het eiland zijn populaire bestemmingen.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Het autovrije eiland Hydra is gelegen in de Egeïsche Zee en behoort tot Griekenland. Op het eiland leven ongeveer 2000 mensen die zich vooral met toerisme en visserij bezig houden. Vandaag de dag leeft men er echt ouderwets: het drinkwater wordt per boot geleverd en het vervoer gebeurt per ezel. Het eiland heeft echter ook tijdperken gekend waarin zij zeer vruchtbaar en waterrijk was. Zodra u de haven binnentreedt ziet u overal kastelen, traditionale herenhuizen, de marine-academie en een musea.

Aankomst 00:30

Piraeus is de historische haven van Athene. Athene is de hoofdstad van Griekenland en heeft meer dan 4 miljoen inwoners. De stad is een cultureel, historisch en commercieel centrum en daarnaast ook een van de belangrijkste steden van Zuidoost-Europa. Tot de bezienswaardigheden behoren ongetwijfeld het Akropolis en het klooster van Daphni. Het Akropolis staat sinds 1987 op de UNESCO werelderfgoedlijst en het klooster sinds 1990. Daarnaast biedt Athene een ruime keuze aan musea. De combinatie van de geschiedenis, de charme en de schoonheid van de stad zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Vervoer van de bagage bij in- en ontscheping
  • Entertainment aan boord
  • Volpension (Bij specialiteitenrestaurants zijn extra kosten mogelijk)
  • Dranken aan boord: water, tafelwijn, koffie en thee bij de hoofdmaaltijden; Koffie en thee in de namiddag.
  • Captain’s Cocktail Party
  • 24-uurs cabineservice
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 21

U vaart op:

L'Austral

Het sportieve en elegante schip L'Austral zal u volledig betoveren en u het gevoel geven alsof u op een prive-jacht zit. Geniet van de verwelkomende en familiale sfeer op het schip. Kom aan boord en laat u verrassen.

Bouwjaar:

2011

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

264
Leer meer over L'Austral

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 8 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Ponant.

Oostelijke Middellandse Zee vanaf Istanbul, Turkije met de L'Austral