Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Australië en Nieuw-Zeeland vanaf Auckland met de Seabourn Quest

17 nachten, 14 havens met deSeabourn QuestSeabourn#17001828
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • fooien
  • Sky Bar met uitzicht op het terras van het zwembad
  • Grand Salon met lezingen, live-muziek en evenementen
  • Uitschuifbare watersport jachthaven
Map Marker
Wachten
  • Seabourn
  • Seabourn Quest
  • Australië en Nieuw-Zeeland
  • Auckland
  • Sydney, Australië
  • 17 nachten
  • 28-01-2025
  • 17001828
    • All Inclusive
    • fooien
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Auckland, Nieuw-ZeelandInscheping17:00
vertrek 17:00
Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en biedt plaats aan de hoogste toren van het zuidelijk halfrond, de Sky Tower. De toren, die de trots is van de City of Sails, is 328 meter hoog. Door het warme zeeklimaat heersen er in Auckland warme zomers en regenachtige winters. Voordelig voor de vele reizigers die de stad ontmoeten, is dat Auckland een van de zonnigste steden van het land is. Door het aangename klimaat en de stralende zon is de stad de perfecte plek voor verschillende vrijetijdsactiviteiten, zowel op het vasteland als op het water.
2Waiheke Eiland, Nieuw-Zeeland08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
-
3op zee
4Wellington, Nieuw-Zeeland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Wellington, ook wel 'Windy Wellington' genoemd, is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en de meest zuidelijke hoofdstad van de wereld. De stad is gelegen in het uiterste zuiden van het noorderlijke schiereiland. Bovendien was het de plaats waar de verfilming van 'The Lord of the Rings' plaatsvond. Het mooiste uitzicht over de stad heeft u vanaf Mount Victoria. Met haar Victoriaanse gebouwen, indrukwekkende haven en schitterende eilanden, is de stad zeker fotogeniek te noemen.
5Picton, Nieuw-Zeeland08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Picton is een stad van ongeveer 3000 inwoners met een uitgebreide haven en bevindt zich aan het einde van fjord Queen Charlotte in de Malborough Sounds. In deze regio kunt u heerlijk wegdromen en genieten van de ontspannen eilandse levenstijl, waardoor u er zich meteen thuis zult voelen. Het waterfront is bekend als één van 's werelds beste aangezien het uitzicht gedurende de dag veranderd. Overal in het gebied kunt u genieten van de verfijnde keuken en de goddelijkste wijnen.
6Kaikoura, Nieuw-Zeeland07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Toeristisch gezien, wordt Kaikoura gekenmerkt door duurzame toerisme. Lang voordat de Europese immigranten zich hier gingen vestigen, werd het door de Maori bevolkt. Natuurliefhebbers hebben hier de mogelijkheid om zeehonden, zeeolifanten, zeeluipaarden, walvissen en dolfijnen te observeren.
7Akaroa, Nieuw-Zeeland08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Akaroa is gelegen op Banks Peninsula, dat ligt op het Zuidereiland in de regio Canterbury. De plaats bevindt zich in de buurt van Christchurch aan een natuurlijke haven en wordt versierd door vulkanische heuvels. Akaroa is een zeer geliefde vakantiebestemming in Nieuw-Zeeland, omdat er zich een baai van 30 hectare bevindt, waarin zeer zeldzame dolfijnen zwemmen. Voor deze zeebewoners is bewust een natuurgebied aan de kust gecreëerd, zodat de dolfijnen niet in de visnetten van vissers verstrikt kunnen raken.
8Timaru, Nieuw-Zeeland07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Timaru ligt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland in de regio Zuid-Canterbury. Breng onder andere een bezoek aan het belangrijkste museum van de gehele regio, het South Canterbury Museum. Voor kunstgeïnteresseerden is de Aigantighe Art Gallery de perfecte plek. Het park Bay Area nodigt u uit met haar midgetgolfbaan, een ijsbaan, een doolhof en een podium waar verschillende evenementen plaatsvinden.
9Oban (Halfmoon Bay), Nieuw-Zeeland08:0015:00
aankomst 08:00vertrek 15:00
Oban (Halfmoon Bay), Nieuw-Zeeland
Geniet van een cruise naar het schitterende Oban! Oban is een kleine plaats gelegen op Sterwarteiland ten zuiden van het vasteland van Nieuw-Zeeland. Oban is de perfecte plek voor fascinerende hikes. De plaats is relatief klein en kan daarom makkelijk te voet ontdekt worden. Tevens zijn er fascinerende vogelsoorten te spotten. De stad ligt aan de kust van het eiland en heeft een schitterende baai waar u heerlijk aan het strand kunt relaxen. Cultuurliefhebbers zullen een leuke tijd beleven in het Rakiura Museum waar zij meer te weten kunnen komen over het indrukwekkende eiland.
10Fiordland Nationaal Park, Nieuw Zeeland
Het Fiordland Nationaal Park is gelegen in het zuiden van Nieuw Zeeland en is met een oppervlakte van meer dan 12.500 km² het grootste nationale park van Nieuw Zeeland. Het wordt omringd door de fjorden van Milford Sound en Doubtful Sound, maar ook door vertakte meren. Het Fiordland National Park en enkele andere nationale parken behoren tot het zogenoemde Wahipounamu World Heritage Area en werd opgericht in 1952. Fiordland Nationaal Park is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Nieuw Zeeland.
10Milford Sound, Nieuw-Zeeland12:0019:00
aankomst 12:00vertrek 19:00
Milford Sound is het beroemdste fjord van Nieuw-Zeeland en is gelegen in het Fjord National Park. Met zijn lengte van 16 kilometer, diepte tot 450 meter en rotsen die de 1200 meter bereiken, is het jaarlijks voor vele toeristen een hoogptepunt van hun reis naar Nieuw Zeeland. Indrukwekkend zijn de watervallen. Overal waar u kijkt zult u verrast worden door een nieuw stukje natuurlijk schoon. Ondanks dat Milford Sound de natste plaats van Nieuw Zeeland is, mag het u zeker niet tegen houden deze prachtige plek te bezoeken.
11op zee
12op zee
13op zee
14Melbourne, Australië10:0023:00
aankomst 10:00vertrek 23:00
Melbourne, Australië
Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.
15Phillip Island, Australië08:0023:00
aankomst 08:00vertrek 23:00
Phillip Island is een klein eiland dat een massaal aanbod aan entertainment heeft voor de relatief kleine oppervlakte waaruit het eiland bestaat. Bewonder unieke Australische dieren in het Wildlife Park of beleef de actie door het Grand Prix Circuit te bezoeken. Hier kunt u bijvoorbeeld het racen in een Go-Kart en de altijd bruisende sfeer ontdekken. Verder kunt u genieten van de frisse zeelucht op de uitgestrekte witte stranden of majestueuze walvissen bewonderen aan de kust van het eiland. Daarnaast is er de mogelijkheid om meer van de cultuur te leren door bijvoorbeeld Churchill Island te bezoeken en te bewonderen hoe het leven in het oude Australië was.
16op zee
17Eden, Australië07:0014:00
aankomst 07:00vertrek 14:00
Het plaatsje Eden ligt aan de zuidoostkust van Australië en bestaat uit prachtige ongerepte natuur. In de omgeving zijn ook talloze schitterende nationale parken te vinden en langs de kust vindt u prachtige kliffen en schitterende zandstranden. Het Killer Whale Museum is een fascinerend museum over de prachtige orka en het verleden ervan in Eden. Tevens zijn er diverse heerlijke restaurantjes met waanzinnig uitzicht op Quarantine Bay en Calle Calle Bay. Ook vanaf de Disaster Bay Lookout heeft u adembenemend uitzicht op de baaien.
18Sydney, AustraliëOntscheping07:00
aankomst 07:00
Sydney, Australië
Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.
Seabourn# 17001828

Australië en Nieuw-Zeeland vanaf Auckland met de Seabourn Quest

17 nachten, 14 havens met de Seabourn Quest
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Auckland, Nieuw-Zeeland
    Inscheping
    2
    Waiheke Eiland, Nieuw-Zeeland
    3
    op zee
    4
    Wellington, Nieuw-Zeeland
    5
    Picton, Nieuw-Zeeland
    6
    Kaikoura, Nieuw-Zeeland
    7
    Akaroa, Nieuw-Zeeland
    8
    Timaru, Nieuw-Zeeland
    9
    Oban (Halfmoon Bay), Nieuw-Zeeland
    10
    Fiordland Nationaal Park, Nieuw Zeeland
    10
    Milford Sound, Nieuw-Zeeland
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    Melbourne, Australië
    15
    Phillip Island, Australië
    16
    op zee
    17
    Eden, Australië
    18
    Sydney, Australië
    Ontscheping