greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17700046

Polynesië vanaf San Diego, Verenigde Staten met de Zaandam

Holland America Line
1 / 36
Gesigneerde instrumenten van Queen en Eric Clapton
Kom tot rust in the Greenhouse Spa & Salon
Sfeervolle avonden met live muziek

Bestemming

Polynesië

Reisduur

52 Nachten

Cruise schip

Zaandam

Route

Vertrek 17:00

San Diego ligt in het zonnige Californië. De stad biedt een levendig centrum en prachtige stranden die populair zijn bij de surfers. Bezoek San Diego Zoo en het Wild Animal Park. Ontdek het California State Park met historische gebouwen uit de 19de eeuw. Verder zijn er veel winkelmogelijkheden in San Diego. Restaurants en cafés nodigen u uit om iets lekkers te eten en van de omgeving te genieten. In La Jolla Cove kunt u snorkelen, zwemmen, zeehonden spotten en lekker zonnen op het prachtige strand.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het stadje Kailua-Kona ligt aan de westkust van het grootste eiland van de Hawaïaanse archipel. Vanuit de haven kunt u Hualalai, één van de drie actieve vulkanen van Hawaï zien. Kailua-Kona staat bekend om de jaarlijkse editie van de bekendste triatlon ter wereld, de Ironman Hawaï. Daarnaast kunt u hier van de beroemde Kona koffie genieten. Kailua-Kona biedt genoeg bezienswaardigheden en activiteiten om uw cruise naar Hawaï onvergetelijk te maken. Geniet van een romantische picknick of diner op het strand en sluit de dag af met de typische Hula-dans.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Kauai is Hawaï's oudste eiland en heeft u veel te bieden. De berg Waialeale is door oerwoud bedekt en schuilt achter de wolken. Door de grote hoeveelheid neerslag dat in dit gebied valt, heeft het eiland een uitgebreide en afwisselende plantenwereld. Waardoor dit gebied uitermate geschikt is voor verschillende wandelwegen, waarop u ontspannen het eiland kunt verkennen en uw gedachten even kunt laten varen. Op het eiland vindt u de stad, waar het leven erg ontspannen is en genoten kan worden van de memorabele uitzichten.

Aankomst 08:00

Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De stad beschikt over fantastische stranden waarop de palmbomen rijkelijk groeien en overal om u heen ziet u prachtige bergtoppen verborgen achter een lichte mist. Kortom Kahului biedt u een paradijselijk uitzicht. Geen wonder dus dat er in de stad verschillende fotografie excursies worden aangeboden. Een bezoek aan de botanische tuin, waar u van dichtbij over de plantenwereld kunt leren, is zeker de moeite waard. Verder is het gebied de ideale plek om te kajakken, tokkelen en motorrijden door de prachtige natuur.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In het noordoosten van het eiland vindt u de grootste stad van Hawaï, Hilo, wat vroeger de hoofdstad was van het Koninkrijk Hawaï. Door de ligging van de stad in het noordoosten, wat de nattere kant van het eiland is, beschikt het over verschillende natuurlijke creaties. Zo kunt u genieten van indrukwekkende watervallen en wonderbaarlijke parken. Ook vindt u in de stad nog wat elementen terug van het oude Hawaï, waarin de visserij en het verbouwen van gewassen centraal stonden. Geniet in Hilo van het ontspannen eilandleven in een fascinerende stad.

Aankomst 08:00

Vertrek 14:00

Fanning Island behoort tot de eilandengroep Kiribati, gelegen in de Stille Oceaan.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 13

U vaart op:

Zaandam

Geniet van heerlijke maaltijden en wijnen in de verschillende restaurants en geniet in de avonduren van de mooiste shows. De Zaandam staat geheel in het teken van muziek, vandaar dat u gesigneerde gitaren van de Rolling Stones kunt bewonderen.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1432
Leer meer over Zaandam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 52 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Polynesië vanaf San Diego, Verenigde Staten met de Zaandam