greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17279829

Portugal vanaf Lissabon, Portugal met de Norwegian Star

Norwegian Cruise Line
1 / 23
Proef Aziatische, Franse en Italiaanse delicatessen
Beproef uw geluk in het uitgebreide casino
Uitgebreid entertainmentprogramma voor jongere gasten

Bestemming

Spanje

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Norwegian Star

Route

Vertrek 20:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

Ponta Delgada is een stad en gemeente op het eiland São Miguel in het Portugese autonome gebied en eilandengroep Azoren. Het is tevens de thuisbasis van de belangrijkste haven van het eiland. De Azoren is een eilandengroep vol met avonturen, zo kunt u zeilen, duiken of zelfs paragliden! Of u nu een watersport wilt uitoefenen, wilt ontspannen en genieten van de zomeravonden of een van de vele historische en belangrijke gebouwen wilt bekijken, in Ponta Delgada is alles mogelijk.

Aankomst 06:00

Vertrek 15:00

Horta is de hoofdstad van het Portugese Azoren eiland Faial en is gelegen aan de zuidoostelijke oever. Ongeveer 15 kilometer van Horta ligt een 400 meter diepe krater en er is ook een actieve vulkaan op het eiland.

Aankomst 12:00

Vertrek 23:59

Santa Cruz de Tenerife is een van de hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Met zijn vele zitgelegenheden en cafés nodigt de stad u uit om heerlijk te ontspannen en te genieten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 15de eeuw. Tegenwoordig is de stad vooral een aantrekkelijke en moderne plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanaf het prachtige plein loopt u gelijk naar winkelstraten en -complexen voor optimale inkopen. Tenerife is ook de thuisbasis van een grote vulkaan, de El Teide.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Arrecife is de hoofdstad van het Canarische Eiland Lanzarote. In het jaar 1500 was Arrecife nog een klein vissersdorp. Door de jaren heen is de stad enorm gegroeid. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren een krater met lagune, de Papagayo stranden, het uitkijkpunt del Río en de langste lavatunnel van de wereld. Op het eiland kunt u als toerist heerlijk genieten van de ontspannen levensstijl terwijl u een wandeling maakt over de uitgestrekte boulevard. In de avonduurtjes kunt u tot rust komen op een terrasje en genieten van een heerlijk spaans hapje en drankje.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Agadir biedt u prachtige stranden waar u heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. Er is niet veel meer over van de cultuur en historische gebouwen van de stad door een verwoestende aardbeving in 1960. Vandaag de dag is Agadir vooral een toeristische plek waar u 300 dagen van het jaar kunt genieten van de zon. Daarnaast heeft u vanuit Agadir een goede verbinding naar andere prachtige steden in Marokko, zoals Marrakech en Casablanca.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Deze Marrokaanse metropool is een accurate weergave van de moderne natie dat Marroko vandaag de dag is. Omdat Casablanca een moderne Marrokaanse stad is, zult u ook niet veel merken van cultuurverschillen. Casablanca is de grootste stad van Marokko en daardoor verantwoordelijk voor het grootste deel van de nationale economie. Casablanca bestaat uit verschillende delen; het moderne gedeelte, het rijke gedeelte en het nieuwe gedeelte met verschillende stranden.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van/naar Lissabon, Portugal met de Norwegian Star
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 15

U vaart op:

Norwegian Star

Beleef een betoverende reis op de Norwegian Star. Laat u meevaren naar Noord-Europa en de Caribbean en geniet van alle eersteklas voorzieningen op dit luxe schip. Beleef uw ultieme vakantie op de Norwegian Star.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

2348
Leer meer over Norwegian Star

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Portugal vanaf Lissabon, Portugal met de Norwegian Star