greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17766848

Puerto Chiapas bewonderen met de Seabourn Encore

Seabourn
1 / 29
Alle suites hebben een eigen veranda
Het interieur van het schip is ontworpen door Adam D. Tihany
Spa en fitnessruimte

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

19 Nachten

Cruise schip

Seabourn Encore

Rederij

Seabourn

Start poort

Long Beach, Californië, Verenigde Staten

Route

Vertrek 17:00

Long Beach, gelegen aan de Stille Oceaan, is de op één na grootste haven van Amerika. Long Beach beschikt over de ideale combinatie van het stadse en het natuurlijke. Naast de bruisende binnenstad met vele restaurants, bars en winkels, zijn er veel parken en tuinen waar u kunt genieten met mooi weer. Natuurlijk is er ook de waterkant met het prachtige lange strand dat gelegenheid biedt voor een romantische strandwandeling of een duik in de zee. Ook zijn er in Long Beach tal van fascinerende en interessante musea te bezoeken voor de cultuurliefhebber.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Het paradijselijke Puerto Vallarta ligt aan de westkust van Mexico en telt ongeveer 300.000 inwoners. Het is een geliefde vakantiebestemming dankzij de heerlijk warme zon en de ontspannen sfeer, de hoge temperaturen en de schitterende omgeving. In Puerto Vallarta kunt u dolfijnen en krokodillen spotten en ook is dit het startpunt van vele excursies naar waanzinnige plekken, zoals safari’s op zee en jungletours. Daarnaast staat Puerto Vallarta ook bekend om het bruisende nachtleven met talloze bars en clubs om uit te kiezen.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Huatulco is een heerlijke vakantiebestemming die nog niet overspoelt wordt door toeristen, maar wel alle essentiële voorzieningen biedt. De stad is gelegen aan de zuidkust van Mexico in de staat Oaxaca. Er zijn negen baaien waar u heerlijk kunt zonnebaden en tot rust kunt komen. Daarnaast kunt u ook de jungle verkennen tijdens een indrukwekkende tour te voet of op een quad. Verder kunt u behalve diverse watersportactiviteiten de fascinerende Copalita ruïnes bezoeken waar u eeuwenoude archeologische vondsten kunt bewonderen.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Puerto Chiapas is een belangrijke commerciële haven in de deelstaat Chiapas. De haven werd gebouwd in 1975 zodat ze de landbouwproducten van het gebied konden exporteren en de toerisme konden bevorderen. De stad van Puerto Chiapas verleidt u met haar geschiedenis en bezienswaardigheden uit de oude Aztekenperiode. Ook kunt u heerlijk ontspannen op de wonderschone stranden. Puerto Chiapas heeft een warm en vochtig klimaat en heeft een gemiddelde temperatuur van 30 °C.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Puerto Quetzal dient als de belangrijkste en grootste haven van Guatemala. Het is een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen. In de omgeving zijn talloze boeiende en fascinerende plekken te bezichtigen, waaronder een van de drie waanzinnige vulkanen die de horizon sieren. Ga lekker luieren in de hangmat in het zonnetje of verken de omgeving tijdens een adembenemende wandeling. Ook is het een echte aanrader om Antigua te bezoeken. Dit is de oude hoofdstad van het land en heeft tal van leuke straatjes, prachtige bloemen, mooie ruïnes en verschillende drinkgelegenheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 21

U vaart op:

Seabourn Encore

De Seabourn Encore is in 2016 geïntroduceerd. Met dit innovatieve schip van het luxe Seabourn segment reist u naar paradijselijke bestemmingen voor een vakantie die u niet snel zal vergeten.

Bouwjaar:

2016

Passagiers:

604
Leer meer over Seabourn Encore

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 19 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

Puerto Chiapas bewonderen met de Seabourn Encore