greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16719635

Rijn vanaf Keulen, Duitsland met de MS Anna Katharina

Phoenix Cruises
1 / 20
Riviercruise van premium klasse
Kapiteitsdiner met feestelijk menu
Alleen buitenhutten aan boord

Bestemming

Duitsland

Reisduur

5 Nachten

Cruise schip

MS Anna Katharina

Route

Vertrek 15:30

Welkom in de prachtige gotische stad. Keulen biedt oneindig veel bezienswaardigheden, waarvan de beroemde kathedraal het meest opvallend is. Tevens beschikt Keulen over veel musea, zo kunt u iets leren over kunst, chocolade, sport en de Romeinse geschiedenis. De lokale bevolking van Keulen is erg vriendelijk en gastvrij en zullen u dan ook graag verwelkomen in hun geliefde stad. Keulen is sinds de Middeleeuwen al een belangrijk handelscentrum en is vandaag de dag een van de belangrijkste economische centra in Duitsland.

Aankomst 18:30

Ervaar deze prachtige, relaxte stad aan de Rijn. Bonn was een tijdje de hoofdstad van West-Duitsland, maar in 1991 besloot de herenigde Duitse regering dat Berlijn de nieuwe hoofdstad is. Bonn is een levendige stad met een gezonde economie. Een hoogtepunt van Bonn is dat het de geboorteplaats is van Ludwig van Beethoven. Zijn geboortehuis is nu een druk bezocht museum waar u zeldzame opnames kunt vinden. Ook worden hier regelmatige concerten gegeven ter ere van Beethoven.

Aankomst 14:30

Vertrek 20:30

Dit Duitse plaatsje aan de Moezel laat haar bezoekers prachtig historische gebouwen zien, die een memorabele indruk op ze achter laten. Cochem is de tweede kleinste stad van Duitsland en ligt op de linkeroever van de Moezel. In de buurt van de stad zijn het goed bewaarde kasteel van Cochem en de ruïnes van het kasteel Winnenberg te bezichtigen. Een van de meest bezochte en indrukwekkendste bezienswaardigheden van de stad is de op een heuvel gelegen Rijksburcht van Cochem, wat in de middeleeuwen als tolburcht werd gebruikt.

Aankomst 13:00

Vertrek 19:30

Trier kijkt terug op een 2.000 jaar lange geschiedenis en is daarmee de oudste stad van Duitsland. Talrijke Romeinse gebouwen wachten op uw bezoek. In het bijzonder is de St. Peter kathedraal en de daarmee verbonden Onze-Lieve-Vrouwe kerk een bezoek waard. De binnenstad van Trier heeft ook vele leuke winkelstraatjes. Door haar ligging aan de Moezel was Trier in de geschiedenis een bloeiende handelsstad en is vandaag de dag een moderne havenstad. De stad Trier zal u doen betoveren met haar glorie en historie.

Aankomst 06:00

Vertrek 12:00

De stad Bernkastel-Kues ligt aan de rivier de Moezel in Rijnland-Palts. Het gebied rond Bernkastel-Kues is beroemd om de wijnproductie en is dan ook de thuisbasis van vele bekende Duitse wijnhuizen. Het gezellige stadje wordt gesierd door prachtige oude huizen en heeft een zeer pittoreske uitstraling. Het marktplein is in de zomer rijkelijk gevuld met toeristen die genieten van een wijntje en in de winter staat het in het teken van de kerstmarkt. Het plein is dan prachtig versierd met lichtjes en met de karakteristieke gebouwen om u heen, belandt u in een waar sprookje.

Aankomst 15:00

Vertrek 21:00

De stad Traben-Trarbach is een aan de Moezel gelegen nationaal erkend kuuroord. Grote wijnkelders en prachtige Art Nouveau gebouwen is wat dit stadje vandaag de dag zo bijzonder maakt. Naast het feit dat Traben-Trarbach aan de Moezel ligt en dus een ideale wandelplek is, is het ook een stad waar leuke culturele evenementen plaatsvinden en waar u zich kunt laten rondleiden door wijngaarden. In december kunt u de leukste kerstversiersels kopen op de kerstmarkt en in de zomer kunt u deelnemen aan een wijnfestival.

Aankomst 09:30

Vertrek 16:00

Winningen is een stadje in Duitsland en is gelegen aan de Moezel. Het stadje telt zo'n 2.481 inwoners. In het pittoreske stadje vindt u veel wijnboerderijen, waar u verschillende soorten wijnen kunt proeven.

Aankomst 18:00

De stad Koblenz is gelegen aan de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn en is een van de oudste steden in Duitsland. De oorsprong van Koblenz gaat helemaal terug naar de Romeinen, die hier een militair bolwerk hebben gesticht vanwege de strategische waarde van de stad. Nu is de stad de noordelijke toegangspoort naar de Rijn en de zuidelijke toegangspoort naar de Moezel. De stad is ideaal voor cultuurliefhebbers, dankzij de schitterende forten, kerken en musea die te bezoeken zijn.

Aankomst 09:00

Welkom in de prachtige gotische stad. Keulen biedt oneindig veel bezienswaardigheden, waarvan de beroemde kathedraal het meest opvallend is. Tevens beschikt Keulen over veel musea, zo kunt u iets leren over kunst, chocolade, sport en de Romeinse geschiedenis. De lokale bevolking van Keulen is erg vriendelijk en gastvrij en zullen u dan ook graag verwelkomen in hun geliefde stad. Keulen is sinds de Middeleeuwen al een belangrijk handelscentrum en is vandaag de dag een van de belangrijkste economische centra in Duitsland.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Welkomstdrankje
  • Praktische Phoenix-tas
  • Afscheidsfeest met Captains Dinner en feestelijk menu
  • Entertainmentprogramma
  • Gevarieerd animatieprogramma aan boord
  • Overnachting in de geboekte hutcategorie
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Vanaf 11:00 bouillon en in de middag thee en koffie met koekjes (afhankelijk van schip en route)
  • Captainsbuffet-diner met een feestelijk Captainsmenu
  • Voor Rivier cruises:
  • Voor Zee cruises:

Optionele diensten

  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Fooien niet vastgesteld
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige dranken
1 / 12

U vaart op:

MS Anna Katharina

De luxe MS Anna Katharina is een rivierschip waar u optimaal kunt genieten van de aangename ambiance. Dit schip biedt alle voorzieningen die u nodig heeft voor een perfecte reis. Laat u verwennen en ontdek de mooiste bestemmingen!

Bouwjaar:

2019

Passagiers:

180

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 5 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Phoenix Cruises.

Rijn vanaf Keulen, Duitsland met de MS Anna Katharina