greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17734051

Saint-Malo bezoeken met de Azamara Journey

Azamara
1 / 28
Relax in het verwarmde zwembad
Houdt u fitnessroutine in stand in het Fitness Center
Geniet van culinaire maaltijden in het Discoveries Restaurant

Bestemming

Europa

Reisduur

13 Nachten

Cruise schip

Azamara Journey

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Leixões is de grootste aangelegde haven van Portugal. Porto is bekend vanwege zijn bekende Port wijn. De havenstad kenmerkt zich door haar schilderachtige sfeer. Dicht op elkaar gebouwde huizen, stijle rotswanden en talrijke terassen dragen bij aan deze sfeer.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:00

Ferrol is een stad in het noordwesten van Spanje. De stad staat bekend om het oude arsenaal van de plaatselijke scheepswerf, en de forten van San Felipe en La Palma.

Aankomst 07:30

Vertrek 18:00

Saint-Malo is een havenstad in het noorden van Bretagne in Frankrijk. Jaarlijks zijn er veel toeristen te vinden in Saint-Malo, dit komt doordat de stad een mooie ligging aan het kustgebied heeft. Vroeger was de stad ook berucht als een belangrijke piratenstad in Frankrijk. De piraten werden destijds beschouwd als beschermers van de Franse koning.

Aankomst 07:30

Vertrek 18:00

Honfleur heeft ongeveer 8.500 inwoners en ligt aan de monding van de Seine in het Kanaal. De havenstad staat beroemd om zijn glinsterende licht. Vele schilders gebruikten deze stad in het verleden als inspiratie voor hun kunstwerken. Een van de bezienswaardigheden is de Pont de Normandie, die Honfleur met Le Havre verbindt. Deze brug met een spanwijdte van 856 meter, is de grootste brug in Europa. Een andere trekpleister in Le Havre is de stadskern, die in 2005 werd opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De kerk van St. Jozef en het Museum voor Schone Kunsten zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Zeebrugge ligt in het Vlaamse gewest van België. Het stadje heeft ongeveer 3.865 inwoners en is gelegen in de directe omgeving van Brugge. Brugge wordt vooral gekenmerkt door zijn middeleeuwse oude binnenstad, vestingwerken en windmolens. Aangezien Brugge niet werd beïnvloed door oorlog of grote branden, is de stad in zeer goede staat bewaard gebleven. Het is te voet te verkennen, maar ook per boot. Lokale attracties zijn onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, diverse musea en de vier stadspoorten.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

IJmuiden (Amsterdam), Nederland

Aankomst 13:30

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 16

U vaart op:

Azamara Journey

De Azamara Journey zet de nieuwe standaard voor luxe cruises. Dit schip beschikt niet alleen over een luxe interieur, maar ook over eersteklas service aan boord en zorgt zo voor een onvergetelijke cruisereis!

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Journey

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 13 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Saint-Malo bezoeken met de Azamara Journey