greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17432577

Schotland vanaf Southampton (Londen), Engeland met de Azamara Quest

Azamara
1 / 23
Geweldig casino om uw geluk te beproeven
Geniet van live shows en live muziek in de Cabaret Lounge
Laat u verwennen in The Sanctum Spa

Bestemming

Britse Eilanden

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Azamara Quest

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 18:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 11:15

Leith is een stadsdeel dat behoort tot Edingburgh. Het bezit een belangrijke doorvoerhaven voor goederen.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Men noemt de Schotse stad Aberdeen ook wel de "glinsterende stad" of "Silver City", omdat veel gebouwen gebouwd zijn uit graniet en daarom glinsteren bij weerkaatsing met het zonlicht. Aberdeen wordt daarnaast ook gezien als oliehoofdstad van Europa.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

De kleine rustige plaats Invergordon in Schotland is het startpunt voor vele leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan het meer van Loch Ness of bewonder het Dunrobin Castle, een sprookjeskasteel met een wonderschoon park. Daarnaast is het Urquhart Castle ook zeker een bezoekje waard. De ruïnes, vroeger de grootste vestingwerken van Schotland, behoren tot de belangrijkste redenen voor Schotse toeristen om naar Invergordon af te reizen. Verder kunt u met een beetje geluk in de baai van Invergordon dolfijnen spotten.

Aankomst 08:30

Vertrek 22:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Lerwick is de grootste stad op het Shetland eiland en werd in de 17de eeuw gesticht. Hoewel de stad in de geschiedenis verschillende keren is afgebrand, is het tegenwoordig een belangrijke haven voor de handel en toerisme. Breng een bezoek aan Fort Charlotte, een vesting uit het jaar 1665, dat als bescherming werd gebouwd tegen de Nederlandse vloot. In het Shetland museum ervaart u de geschiedenis van het land. Maar ook een bezoek aan het visserijhuisje uit de 18de eeuw mag zeker niet ontbreken.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

Stornoway heeft ongeveer 8000 inwoners en is de grootste stad op het eiland Lewis. Het behoort tot de Buiten-Hebriden van de eilandengroep Hebriden, die voor de westkust van Schotland liggen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Oban heeft een bevolkingsaantal van ongeveer 8.140 en is de officieuze hoofdstad van de Schotse Hooglanden. Hier vindt u pure ontspanning, naast tal van recreatieve voorzieningen. U kunt in de pittoreske baai naar de vele vissersboten, jachten en veerboten kijken. Genieten van de natuur. Een wandeling maken, rondje golfen of deelnemen aan een boottocht naar een van de vele vuurtorens. In Oban is er veel te beleven!

Aankomst 08:00

De plaats Greenock, gelegen in het westen vlakbij Glasgow, staat vooral bekend omdat de dichter Denis Devlin en de ingenieur James Watt hier geboren zijn. Ook heeft de stad een rijke maritieme geschiedenis waarover u alles kunt leren in het Custom House Museum. Greenock wordt versierd door indrukwekkende Victoriaanse gebouwen waarvan de Victoria Tower het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt is. In de omgeving van het Schotse plaatsje vindt u adembenemende natuur, rauwe landschappen bedekt met majestueuze kastelen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 13

U vaart op:

Azamara Quest

De Azamara Quest biedt eersteklas cruises aan met het beste comfort en services in een luxe omgeving. Buitengewone en exotische bestemmingen garanderen unieke en onvergetelijke cruises.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Quest

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Schotland vanaf Southampton (Londen), Engeland met de Azamara Quest