greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17096219

Seydisfjørdur ervaren met de AIDAsol

AIDA Cruises
1 / 25
Geniet van het prachtige 1001-nacht show
Heerlijke behandelingen in het wellnesscentrum
Proef het unieke AIDA bier van de brouwerij aan boord

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

AIDAsol

Route

Vertrek 18:00

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Aankomst 15:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Seydisfjørdur is een klein stadje in de oostfjorden van IJsland waar u overrompeld wordt door het ruisende water van de watervallen. Het stadje met nog geen 700 inwoners wordt gezien als het meest pittoreske stadje van IJsland. Nergens in IJsland zijn de oude houten gebouwen zo goed onderhouden als hier. Het middelpunt van de stad is toch wel het oude kerkje dat, dankzij de kleur, ook wel het blauwe kerkje genoemd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De kleine rustige plaats Invergordon in Schotland is het startpunt voor vele leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan het meer van Loch Ness of bewonder het Dunrobin Castle, een sprookjeskasteel met een wonderschoon park. Daarnaast is het Urquhart Castle ook zeker een bezoekje waard. De ruïnes, vroeger de grootste vestingwerken van Schotland, behoren tot de belangrijkste redenen voor Schotse toeristen om naar Invergordon af te reizen. Verder kunt u met een beetje geluk in de baai van Invergordon dolfijnen spotten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 18

U vaart op:

AIDAsol

De AIDA Sol is sinds 2011 het achtste lid van de AIDA vloot en breng u naar de mooiste plekken van de wereld. Welzijn is een topprioriteit hier. Een enorm leuke omgeving en een ruim buitensport dek wacht op u.

Bouwjaar:

2011

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2260
Leer meer over AIDAsol

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

Seydisfjørdur ervaren met de AIDAsol