greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17737149

trans-Atlantisch vanaf Kiel, Duitsland met AIDAluna

AIDA Cruises
1 / 23
Exotische gerechten in het sushi restaurant
Kom tot rust in de 'Body & Soul' spa
Openlucht bioscoop bij het zwembad

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

AIDAluna

Start poort

Kiel, Duitsland

Route

Vertrek 18:00

Maak gebruik van de gelegenheid om een wandeling door de stad te maken. De hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein is wereldwijd bekend door de Kieler zeilweek, waarbij duizenden mensen uit de hele wereld naar de havenstad komen. Naast de vele museas en de haven van Kiel heeft de stad nog veel meer te bieden, bijvoorbeeld de Marinewijk, de U-boot Memorial, de botanische tuinen of het Olympisch dorp in Kiel-Schilksee.

Aankomst 11:00

Vertrek 19:00

De havenstad Skagen is de meest noordelijke stad van Denemarken en biedt met zijn schilderachtige landschap, het typische stadsbeeld van de gele huizen met rode pannendaken en de tweede grootste vuurtoren in Denemarken. Daarnaast is de stad bekend geworden door de Skagen horloges.

Aankomst 07:30

Vertrek 18:30

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Portland is gelegen in de Amerikaanse staat Maine en is vooral bekend om zijn oude haven en de vuurtoren Portland Head Light. Vooral kunstliefhebbers zijn hier op de juiste plek. In het Museum of Art zijn talrijke kunstwerken van het impressionisme tot en met het heden tentoongesteld. Portland is een geliefde stad onder reizigers. Dit komt omdat Portland een zeer aangename stad is met een gezellig centrum en een historische haven. Maar de stad kent vooral veel roem omdat de wereldberoemde schrijver Stephen King hier geboren is.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De stad Porto staat bekend als de officiële hoofdstad van Portugal. Het bevindt zich in het noorden van het land en biedt u de typische Portugese flair.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

De Straat van Gibraltar is de zee-engte tussen Marokko en Spanje met een breedte van 14 tot 44 km en een lengte van ca. 60 km. De Straat van Gibraltar is het verbindingspunt tussen de Atlantische Oceaan en de Alboránzee.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 14

U vaart op:

AIDAluna

De AIDA Luna, schip nummer 6 in de AIDA vloot, verspreidt een goede atmosfeer waardoor u zich direct thuis voelt. Ontspan in de Indiase spa of geniet van de culinaire lekkernijen in het exotische sushi restaurant.

Bouwjaar:

2009

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2050
Leer meer over AIDAluna

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

trans-Atlantisch vanaf Kiel, Duitsland met AIDAluna