greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17708332

trans-Atlantisch vanaf La Valletta, Malta met de Le Laperouse

Ponant
1 / 26
Intieme, gezellige sfeer aan boord
Breed scala aan reis doelen
Service van de hoogste kwaliteit

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

9 Nachten

Cruise schip

Le Laperouse

Rederij

Ponant

Route

Vertrek 18:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Syracuse is een stad aan de oostelijke kust van de Italiaanse regio Sicilië. Het is de hoofdstad van de provincie Syracuse. De stad heeft ongeveer 123.850 inwoners.

Aankomst 08:00

Vertrek 14:00

De provincie Porto Empedocle behoort tot de Italiaanse regio Sicilië. Het is het startpunt van de waterweg naar de Pelagische eilanden. Het is een historische en typische stad die zeker een bezoek waard is.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De hoofdstad van Tunesië ligt in het noorden van het land aan de Middellandse Zee. Deze stad met zijn witte Art Nouveau facades en kronkelende straatjes behoort sinds 1979 tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het contrast tussen het Europese nieuwe gedeelte van de stad en de oriëntaalse oude binnenstad is fascinerend. Het turbulente leven van de inwoners kunt u vanaf een afstandje met een glas thee in een van de talrijke cafés bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 13:00

-

Aankomst 10:00

Vertrek 21:30

Algier is de hoofdstad van Algerije en is met haar 2 miljoen inwoners de grootste stad van het land. Algier ligt aan de Middellandse Zee en wordt gekenmerkt door de hellingen van het Atlasgebergte. Zeker een bezoek waard zijn de oude binnenstad "Kasbah" met haar kronkelende straatjes, moskeeën en vele palijzen uit de tijd van de Moren. De Kasbah behoort ook sinds 1992 tot de UNESCO werelderfgoedlijst.

Aankomst 12:30

Vertrek 19:30

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Aankomst 08:30

Vertrek 17:00

Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.

Aankomst 07:30

Vertrek 13:30

Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.

Aankomst 07:00

Málaga heeft ongeveer 569.000 inwoners en is de zesde grootste stad van Spanje. Vanwege het aangename klimaat is Málaga een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het Iberische schiereiland. Diverse musea en gebouwen kenmerken de stad. Van de Alcazaba, een Moors fort uit de 11de eeuw, de kathedraal van la Encanacíon, tot de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso. In Málaga is veel te verkennen en te bewonderen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Vervoer van de bagage bij in- en ontscheping
  • Entertainment aan boord
  • Volpension (Bij specialiteitenrestaurants zijn extra kosten mogelijk)
  • Dranken aan boord: water, tafelwijn, koffie en thee bij de hoofdmaaltijden; Koffie en thee in de namiddag.
  • Captain’s Cocktail Party
  • 24-uurs cabineservice
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 17

U vaart op:

Le Laperouse

Het schip Le Laperouse van Ponant biedt de gasten niet alleen de modernste technieken aan boord, maar beschikt ook over een excellent design en een buitengewoon ontspannende sfeer voor alle gasten. Met maar liefst 92 hutten biedt de Le Laperouse haar gasten een intieme en bijzondere cruisebelevenis.

Bouwjaar:

2018

Passagiers:

184
Leer meer over Le Laperouse

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 9 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Ponant.

trans-Atlantisch vanaf La Valletta, Malta met de Le Laperouse