greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17719172

trans-Atlantisch vanaf Miami, United States met de Carnival Legend

Carnival Cruise Line
1 / 28
Meerderheid van de hutten bieden uitzicht op zee
Geniet in de bistro van uw diner met uitzicht op zee
Modern en zeer uitgebreid fitnesscentrum

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Carnival Legend

Route

Vertrek 17:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De historische havenstad ligt in het noordwesten van Engeland en heeft ongeveer 435.500 inwoners. De haven van Liverpool is de op een na grootste exporthaven van Groot-Brittannië. Het historische gedeelte van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Liverpool is vooral bekend op het gebied van sport en de veelzijdige muziekscène. FC Liverpool en the Beatles zijn daar de bekendste voorbeelden van. Aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet in deze stad. Van bouwwerken tot musea, festivals en theater, Liverpool biedt voor ieder wat wils.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Het kleine stadje Holyhead is gevestigd in het Britse graafschap Anglesey voor de kust van Wales. De stad is vooral bekend om de vele boottochten die vanuit de stad geregeld worden, naar bijvoorbeeld Dublin. Maar reizigers mogen dit stadje zeker niet zomaar overslaan. Zo is de omgeving zeer geschikt om te vissen, golven en zeilen. De binnenstad bevindt zich in een oude Romeinse vesting rond de kerk van St. Cybi en heeft vele leuke restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook zijn er in de omgeving verschillende historische bezienswaardigheden.

Aankomst 07:30

Vertrek 16:30

Dublin is met meer dan 505.000 inwoners de grootste stad van Ierland. Hier vindt u naast talrijke gebouwen, monumenten en kerken ook vele musea, theaters, parken en groene zones. Op Phoenix Park vind u de woonplaats van de Ierse president en de Amerikaanse Ambassadeur. In het grootste park van de stad leven tevens wilde dieren en in de Tempel Bar wijk is 's nachts veel bedrijvigheid. De cultuurwijk staat bekend om haar talrijke pubs en live muziek. Ook een bezoek waard is de Guinness brouwerij, waar al sinds 1759 donker bier gebrouwen wordt.

Aankomst 05:00

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • IJsthee, water, thee, koffie, vruchtensap (bij de zelfbedieningsstations in het buffet restaurant)
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainment programma

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Persoonlijke uitgaven
  • Wanneer het schip zich in Spaanse en/of Italiaanse wateren bevindt, is een extra BTW van toepassing op alle producten en diensten.
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 23

U vaart op:

Carnival Legend

De Carnival Legend doet haar naam eer aan en zorgt ervoor dat u een legendarische cruise ervaring beleeft. Cruise met de Carnival Legend door de Caribbean en geniet onder andere van de twee verdiepingen tellende promenade.

Bouwjaar:

2002

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2124
Leer meer over Carnival Legend

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Carnival Cruise Line.

trans-Atlantisch vanaf Miami, United States met de Carnival Legend