greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17708806

trans-Atlantisch vanaf Rotterdam, Nederland met de Zuiderdam

Holland America Line
1 / 31
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

18 Nachten

Cruise schip

Zuiderdam

Start poort

Rotterdam, Nederland

Route

Vertrek 17:00

Met zijn 590.000 inwoners is Rotterdam niet alleen de tweede grootste stad van Nederland, maar ook een van de meest actieve en levendige culturele centra. Rotterdam dankt zijn bekendheid niet alleen aan de slanke profielen van zijn futuristische wolkenkrabbers, maar ook aan de vele musea, festivals en evenementen die regelmatig in dit dynamische centrum worden georganiseerd. De haven van de stad is een van de belangrijkste havens van het continent en wordt daarom beschouwd als een "toegangspoort tot Europa" voor handel met de Verenigde Staten van Amerika. nieuwsgierigheid De haven van Rotterdam is de grootste van Europa De naam van de stad is afgeleid van die van een dam bij de Nieuwe Maas De stad is de thuisbasis van de beroemde reiziger Erasmus van Rotterdam die hier in 1466 werd geboren

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Dún Laoghaire is een stad in Ierland. Het ligt ten zuiden van de stad Dublin. De stad is voornamelijk bekend als haven van de veerdiensten naar Holyhead in Wales en Liverpool in Engeland.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De plaats Greenock, gelegen in het westen vlakbij Glasgow, staat vooral bekend omdat de dichter Denis Devlin en de ingenieur James Watt hier geboren zijn. Ook heeft de stad een rijke maritieme geschiedenis waarover u alles kunt leren in het Custom House Museum. Greenock wordt versierd door indrukwekkende Victoriaanse gebouwen waarvan de Victoria Tower het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt is. In de omgeving van het Schotse plaatsje vindt u adembenemende natuur, rauwe landschappen bedekt met majestueuze kastelen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 15:00

De plaats met minder dan 400 inwoners behoort met haar vele bonte huizen tot één van de mooiste plaatsen van IJsland. Het is gelegen in Austurland in het oosten van IJsland. Ontdek dit kleine plaatsje en de wonderschone omgeving. De plaats bestaat vooral uit de inkomsten van de visvangst, daarom is het proberen van een stukje vis zeker een aanrader.

Aankomst 11:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De berg in het vissersdorp Grundarfjördur op het schiereiland Snaefellsnes is één van de meest bekende bergen van IJsland, al dan niet de wereld. Deze Kirkjufell is niet voor niets het decor geweest van verschillende films. Door de indrukwekkende vorm en de schoonheid van de waterval op de voorgrond, maakt u hier al snel de perfecte vakantiefoto.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 20

U vaart op:

Zuiderdam

Stap aan boord van het eerste schip in de Vista-Klasse. Met moderne voorzieningen en een spectaculaire antiekcollectie, is het interieur in perfecte balans. De chefs bereiden elke avond een sterrenmaaltijd voor u en ontspanning vindt u in de Greenhouse Spa.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Zuiderdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 18 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

trans-Atlantisch vanaf Rotterdam, Nederland met de Zuiderdam