greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16923420

trans-Atlantisch vanaf Santo Domingo, Dominicaanse Republiek met de Amera

Phoenix Cruises
1 / 38
.
Ontspannen familiesfeer
Eersteklas individuele service

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

28 Nachten

Cruise schip

Amera

Route

Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, is een van de grootste steden van de West-Indische eilanden. De oude stad staat op de UNESCO werelderfgoed lijst. Bezienswaardig zijn vooral de Viceregal Museum in het voormalige paleis en de ruïnes van de eerste kloosters in Amerika. Bovendien stad bevindt zich het fort Fortaleza Ozama hier, het oudste fort van de Verenigde Staten.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Het schiereiland Samana ligt in het oosten van de Dominicaanse Republiek. Prachtige lange witte stranden, helder water en palmbomen, kokospalmen, ongerepte baaien en watervallen kenmerken het land. In januari en februari is Samaná vooral populair om walvissen te spotten.

Aankomst 12:00

Vertrek 18:00

Nassau is de hoofdstad van de Bahama's en tegelijkertijd ook de grootste stad van deze eilandenstaat. De stad zal u verrassen met haar koloniale charme, dat goed terug te zien is in de roze geverfde overheidsgebouwen en pastelkleurige huizen. Tot de bezienswaardigheden behoren onder andere het piratenmuseum, de verschillende vestingen en markten. De stad is een kleurrijke combinatie van architectuur uit de Oude Wereld en koloniale architectuur. Het klimaat in Nassau is tropisch, waardoor het een populaire bestemming is onder reizigers.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Deze plaats is vooral bekend vanwege de lancering van satellieten en space shuttles vanaf het ruimtevaartstation dat hier door NASA is gebouwd. Ter aanvulling aan deze plek biedt Canaveral vele prachtige stranden en natuur, waar u heerlijk kunt wandelen of lekker kunt uitrusten. Erg leuk zijn de boottochten door de wildernis. Gedurende deze tochten vaart u naar plekken waar alligators en andere wilde dieren zwemmen. Ook kunt u hier het typische gerecht van Florida proberen: alligatorvlees. Highlights van Port Canaveral Bezoek het Kennedy ruimtevaartcentrum Geniet van Spaanse culinaire hoogstandjes in een restaurant, zoals La Cantina Plan dagje uit naar een van vele pretparken in de omgeving, zoals Walt Disney World

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Jacksonville ligt direct aan de Atlantische Oceaan in de staat Florida en is één van de meest dichtbevolkte steden in Florida. De haven van Jacksonville dient ook als een basis van de US Navy en is daarom een belangrijk aandachtspunt. Jacksonville heeft ook een aantal prachtige bezienswaardigheden, zoals Fort Caroline National Memorial, het Fort Clinch State Park en diverse musea. Verder kunt u in Jacksonville genieten van het bruisende nachtleven, mooie stranden en interessante historische en culturele bezienswaardigheden.

Aankomst 09:00

Vertrek 20:00

Beleef de historische stad Charleston. De stad zal u omarmen met warmte en gastvrijheid. Charleston is een populaire toeristische bestemming in het zuiden vanwege de romantische sfeer, heerlijke gerechten en de zuidelijke hoffelijkheid. Geniet van de charme van Charleston en wandel langs de historische gebouwen, geniet van de vooroorlogse architectuur en bewonder de prachtige bloemen onderweg. In de zomer laten de gardenia's, jasmijn en kamperfoelie heerlijke geuren achter.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Norfolk heeft ongeveer 240.000 inwoners en ligt ten zuidoosten van Virginia aan de Elizabeth River. Het kenmerkt zich door haar kilometerslange ongerepte stranden, wereldwijd belangrijke beschermde natuurgebieden en een fascinerende dierenwereld. De historische binnenstad en de vele uitgaansgelegenheden en winkels, maken deze stad tot iets bijzonders. Met haar ligging aan de Atlantische Oceaan en de verschillende baaien, zoals Chesapeake Bay, bent u in Norfolk nooit ver bij het water vandaan, wat het erg geschikt maakt voor mooie wandelingen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Welkomstdrankje
  • Praktische Phoenix-tas
  • Afscheidsfeest met Captains Dinner en feestelijk menu
  • Entertainmentprogramma
  • Gevarieerd animatieprogramma aan boord
  • Overnachting in de geboekte hutcategorie
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Vanaf 11:00 bouillon en in de middag thee en koffie met koekjes (afhankelijk van schip en route)
  • Captainsbuffet-diner met een feestelijk Captainsmenu
  • Voor Rivier cruises:
  • Voor Zee cruises:

Optionele diensten

  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Fooien niet vastgesteld
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige dranken
1 / 23

U vaart op:

Amera

Na enkele weken scheepswerf en schitteren in nieuwe pracht, vertrok de MS Amera in augustus 2019 en werd gedoopt in Bremerhaven. Voorheen bekend als Prinsendam, werkt de klassieke oceaancruiser nu voor Phoenix Travel. Aan boord kunnen maximaal 835 passagiers worden ondergebracht en de beheersbare afmetingen bieden u een vertrouwde sfeer met de gebruikelijke hartelijke Phoenix-gids.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

835

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 28 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Phoenix Cruises.

trans-Atlantisch vanaf Santo Domingo, Dominicaanse Republiek met de Amera