greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17278043

Vaar langs het fascinerende Málaga

Celebrity Cruises
1 / 23
Indrukwekkende theatervoorstellingen
Luxe en sfeervolle hutten
Sport en wellnessfaciliteiten om bij te komen van uw avonturen

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

16 Nachten

Route

Vertrek 17:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Cartagena is gelegen in het zuidoosten van Spanje. De havenstad heeft niet alleen een van de grootste havens in Spanje, maar ook vele historische gebouwen. Zodat u kunt genieten van onder andere de ruïnes van het kasteel "Castillo de la Concepción" dat een geweldig uitzicht over de stad en omgeving biedt.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Málaga heeft ongeveer 569.000 inwoners en is de zesde grootste stad van Spanje. Vanwege het aangename klimaat is Málaga een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het Iberische schiereiland. Diverse musea en gebouwen kenmerken de stad. Van de Alcazaba, een Moors fort uit de 11de eeuw, de kathedraal van la Encanacíon, tot de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso. In Málaga is veel te verkennen en te bewonderen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Ponta Delgada is een stad en gemeente op het eiland São Miguel in het Portugese autonome gebied en eilandengroep Azoren. Het is tevens de thuisbasis van de belangrijkste haven van het eiland. De Azoren is een eilandengroep vol met avonturen, zo kunt u zeilen, duiken of zelfs paragliden! Of u nu een watersport wilt uitoefenen, wilt ontspannen en genieten van de zomeravonden of een van de vele historische en belangrijke gebouwen wilt bekijken, in Ponta Delgada is alles mogelijk.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Kings Wharf behoort tot de eilandengroep Bermuda in de Atlantische Oceaan. Het werd ontdekt in 1503 door de Spaanse ontdekkingsreiziger Juan de Bemudez. Vanwege de gevaarlijke riffen die de eilanden groep omringen, is hij toentertijd niet aan land gegaan. De zandstranden en turquoise blauwe wateren bieden een prachtig uitzicht.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Nassau is de hoofdstad van de Bahama's en tegelijkertijd ook de grootste stad van deze eilandenstaat. De stad zal u verrassen met haar koloniale charme, dat goed terug te zien is in de roze geverfde overheidsgebouwen en pastelkleurige huizen. Tot de bezienswaardigheden behoren onder andere het piratenmuseum, de verschillende vestingen en markten. De stad is een kleurrijke combinatie van architectuur uit de Oude Wereld en koloniale architectuur. Het klimaat in Nassau is tropisch, waardoor het een populaire bestemming is onder reizigers.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 16

U vaart op:

Celebrity Constellation

De Celebrity Constellation is een prachtig schip van Celebrity Cruises. Aan boord heerst een stijlvolle en elegante sfeer. Ga mee op excursies en geniet van de spa, bars en restaurants om uw cruise compleet te maken.

Bouwjaar:

2002

Passagiers:

2184
Leer meer over Celebrity Constellation

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 16 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.